Med snøen som kom på mandag sammen med snøproduksjon og kuldegrader, er det nå gode forhold på Trysil for de som ønsker å gå på ski. 

På Trysil-Knut Arena er det 3 km for klassisk og skøyting. Innover Ole-G-vegen, i den såkalte Knertrunden, er det også 3 km for klassisk og skøyting.

Nytt etter siste døgns nysnø er ytterligere 1 km for skøyting på Trysil-Knut Arena og strekningen Skihytta til Grønskaret (3 km) oppe i fjellet. Totalt 4 km som er tromlet og glattet.
 

Østerrike har utvalgsrenn i Trysil

Denne uken er treningsgruppe 1 fra det østerrikske skiforbundet (ÖSV) i Trysil. 10 aktive under ledelse av sjefstrener Reinhard Gösweiner gjennomfører kvalifikasjonsrenn for den første World Cup-helga i Østersund og for IBU-cup den første i Idre siste helga i november. 5 tas ut til World Cup og 6 til IBU-cup. Med på laget til Trysil er blant annet juniorverdensmester Felix Leitner og OL-deltakere- og medaljevinnere Dominik Landertinger og Daniel Mesotitsch.

– Vi er meget godt fornøyde med Trysil og treningsforholdene, sier trener Gösweiner. Her har vi mye plass, det prepareres meget bra og det er gode forhold å kjøre testrenn på. I Norge er det etter hvert blitt vanlig med snølagring for trening. I Østerrike kjenner vi så klart også til det, men det er for World Cup. Vi kom til Norge 1. november. Først 10 dager Sjusjøen og nå blir det 9 dager Trysil.

Løypestatus for Trysil og andre steder i Norge finner du på skisporet.no og bruker du Twitter finner du fortløpende oppdateringer her.