Gloria Vinstedt er svensk statsborger, men har bodd i Oslo siden 2011. Hun har særlig utmerka seg som ultraløper og har blant annet en fjerdeplass fra VM 100 km. Persen er så sterk som 7.37.06. Hun står bokført med tre sammenlagtseire i Rallarvegsløpet der hun også har løyperekorden. I fjor høst vant hun kortløypa i Ultravasan.

Den gamle maratonpersen var på 2.56.24 og ble satt i Paris i fjor. Nå leverte Gloria et temmelig jevnt løp med 1.27.08 på første halvdel og 1.27.53 på andre halvdel. Det holdt til ellevteplass, 18 minutter bak Georgie Bruinvels som vant.

- På forhånd trodde jeg ikke at jeg skulle perse, men det var veldig moro at det gikk, forteller Gloria til Kondis.

- Løypa hadde noen korte, bratte bakker, så den var nok ikke fullt så flat som den i Berlin, men det var et fint løp, sier Gloria som reiste med venner i sin svenske klubb, Studenterna. For en av hennes klubbvenninner, Ulrika Orrhult, ble løpet en spesiell og kald opplevelse.

Herreklassen ble vunnet av Paul Martelletti som noterte 2.17.47. Fire menn løp under 2.20 og ti under 2.30 i løpet som så ut til å inneholde stort sett bare britiske løpere.

Siden resultatlista ikke oppgir nasjon, er det vanskelig å finne ut om det var norske løpere med. I alt fullførte 7849 løpere.