Det er ingen EM eller VM i World Athletics-regi i 2020, men IAU - som nå er en del av World Athletics - støtter i stedet opp under det nordiske 6-timersmesterskapet som i år arrangeres i utkanten av København.

IAU 6 Hour – Nordic Challenge 2020

Den 3. oktober 2020 arrangeres Nordisk Mesterskap i 6 timers løp samt DM i 24 timers løp ved Vallensbæk Mose – rundt om Tueholm sø 7-8 km vest for København sentrum. Løpene arrangeres sammen med ‘CPH 6 Hour Run’ – et 6 timers løp som er arrangert av løbeklubben ALOT i 10 år.

Løp i norsk drakt og delta i mesterskapet

I IAU-delen er det løpere fra Norge, Sverige, Finland, Island, Færøyene og Danmark som representerer sin nasjon på 6-timers. Ultra. Det kåres Nordisk Mester i klassene Kvinner, Menn samt lag. Lagets plassering bestemmes av de 3 løpere som efter 6 timer har tiilbakelagt lengst avstand.

Det norske ultraløpsutvalget vil heller ikke i år ta ut landslag til Nordisk mesterskap på 6-timers, men for norske deltagere er det fri påmelding, Det er imidlertid krav til å løp i trøye med norske farger i Nordisk Mesterskap, f.eks slike trøyer eller singleter som vi selger i Kondisbutikken

I Open Race kan alle fritt være med – i klasserne Kvinner og Menn.
I DM 24 timerd kan også alle fritt være med – i klasserne Kvinner og Menn.