Pressemelding

31. mai arrangeres 3xGames på Jessheim. – Dette er en triatlonkonkurranse for alle, og vi oppfordrer alle enten du er elite-triatlet eller mosjonist å melde deg på.

Sammen med Ullensaker Cykel klubb arrangerer 3xGames triatlon for første gang på  Jessheim. Svømmingen foregår i Nordbytjernet, deretter sykler deltakerne i en meget rask løype med lederbil ut av Jessheim. Avsluttningsvis løpes det to runder rundt Nordbytjernet. 

Se løypekart og mer informasjon på www.3xgames.no 

- Vi ønsker å få med så mange deltagere som mulig, og med denne løypen kan alle tilpasse sin deltakelse med formen. Enten du er elite-rytter eller mosjonist er du hjertelig velkommen til å delta! Sier Jakob Engebakken.

Deltakeravgiften er satt til kr 450,- frem til 1. mai, og etter det vil den øke til kr 550,-. Evt. lisens tilkommer. Gtech sport sponser med deltagerrabatt og det er nå mulig å melde seg på for kun kr 300,- førstemann til mølla gjelder! Videre sponser Fastswim beste mann og kvinne med deltagerpass til årets Hove Tri.

- Jeg er veldig glad og stolt over at vi og Ullensaker Cykkelclub har fått dette til. Det et skritt på veien til å få triatlon ut til folket. På Jessheim ligger alt tilrette for å skape et godt og stort  triatlon arrangement i mange år fremover. Vi starter med sprint i år og vil tilby flere distanser i årene som kommer. Vi gleder oss til å se deg i løypen 31. mai! Sier Gordon Nord.

Følg med på www.3xgames.no og Facebook 

(https://www.facebook.com/pages/3XGAMES/787222374641238?fref=ts) for mer informasjon.

Meld deg på HER 

TRI4_syklende_mann.png