Alle Kondisutmerkelser må bestilles via Kondisbutikken - også gratisutmerkelser

Mange sender oss e-post om utmerkelsene for å ha løpt 5 maraton på norsk jord 2015 og Hytteplanken (tre ultraløp) 2015. Vi presiserer:

Plakett og årstallsmerker og til «5 maratonløp på norsk jord» for 2015 må bestilles via kondisbutikken innen 31.3.2016. Bestillingene for de som skal ha plaketten samles opp og sendes ut samlet etter dette tidspunktet. Det samme gjelder HYTTEPLANken som krever at du har løpt minst tre terminfestede norske ultraløp samme sesong. Dersom du er kvalifisert og ønsker disse utmerkelsene går du altså inn på linken til Kondisbutikken der du legger inn bestillingen.

Direkte link til 5 maraton på norsk jord, plakett
Direkte link til 2015 årstallmerke for 5 maraton på norsk jord (velg årstall)
Direkte link til Hytteplanken 2015

De som bare trenger årstallskilt finner altså en egen link til dette produktet, og den distribueres fortløpende.

kONDISBUTIKKEN-LOGO.jpg
www.kondisbutikken.no


5 maratonløp på norsk jord
Dersom du har løpt fem maratonløp på norsk jord i år, og er medlem i Kondis, er du kvalifisert til å motta plaketten som bevis på bragden (se bildet) eller årstallsmerke dersom du har mottatt plaketten tidligere. Årstallsmerket du mottar for 2015 fester du så på plata på plaketten. Det er plass til merker for totalt 16 år på plaketten, så bestiller du første merket i år, har du plass til en lang maratonkarriere. Plaketten og årstallmerket er gratis for Kondismedlemmer. Bestilles i Kondisbutikken.

I tillegg kan du fortsatt kjøpe statuetten til «5 maratonløp på norsk jord». Denne koster 700 kroner. Porto kommer i tillegg.


 

3210010043   Hytteplanken Bestillingsfrist 1.3.2015HYTTEPLANken
I samarbeid med NFIFs Ultraløpsutvalg og hovedsponsoren Hytteplan AS deler Kondis hvert år ut utmerkelsen HYTTEPLANken til de som har fullført minst tre terminfestede norske ultraløp i samme sesong - og som samtidig er medlem av Kondis.

Retningslinjer HYTTEPLANken 2015

Utmerkelsen er gratis og bestilles i kondisbutikken i perioden 1.1.- 31.3.2016.

På grunn av samlet ferdiggjøring MÅ
HYTTEPLANken bestilles senest 31. mars.