Gradestokken viste temperaturer opp mot 27 grader da startskuddene gikk for Kristinaløpets ulike distanser sist lørdag. Totalt 623 løpere var i aksjon i varmen. 229 løp 10 kilometer, 363 løp 5 kilometer mens 31 deltakere løp i trimklassen. Som i de fleste andre mosjonsløp var det betydelig lavere deltakelse enn tidligere år. De siste årene før nedstengningen gjennomførte rundt 1200-1300 løpere en av distansene.

10 kilometer

Starten for de som skulle løpe lengst gikk klokken 16.00, og varmen var som nevnt ganske betydelig.
- Det ble 10 kilometer i ganske drøy varme, men det var veldig moro å løpe gjennom sentrum av Tønsberg, skrev en av deltakerne i ettertid.

Daniel Støen fra Nøtterø Rønners var dagens raskeste gjennom løypa. Med 34:43 var han 13 sekunder foran Bjørnar Tho fra HRC. Gunnar Wang-Haugseth fra NTNUI ble nummer tre med 35:06.

20 år gamle Victoria Klevan Dybwad fra Fossum IF var raskeste kvinne da hun løp på 44:27. Julie Wiik fra Tjøme Løpeklubb ble nummer to på 44:39 mens Kine Gjersøe ble nummer tre med 45:41.

5 kilometer

Robert Bergstå har god erfaring på 5-kilometersdistansen. Mannen fra Svarstad IL ble bestemann med 15:34. Ole Petter Fjeld fra arrangørklubben Tønsberg Friidrettsklubb tok andreplassen med 16:30, mens Pål Suhrke ble nummer tre med 16:35. Med det vant han klasse 45-49 år klart.

Hannah Bjelland fra Löplabbet Tønsberg vant kvinneklassen med 18:55. Emilie Jul-Larsen Aas fra Oseberg skilag ble nummer to med tiden 19:23 og 16-åringen Julie Sand-Hanssen fra Eiker-Kvikk tok tredjeplassen med 19:58.