Fra 16.-23. april arrangerer Kondis treningsleir i Monte Gordo i Portugal sammen med turoperatøren Springtime. Reisen koster 11.999 kroner med overnatting i dobbeltrom. Kondismedlemmer som bestiller før 1. desember får 750 kroner i rabatt. Ta med deg ektefellen, kjæresten eller en venn. Dette må være den perfekte julegaven til en du er glad i. 

Treningsleiren er åpen for alle, men rabatten gjelder kun for Kondismedlemmer. Er du ikke medlem kan du melde deg inn her

Springtime har flere dyktige løpetrenere på plass, og all løpetrening skjer i flere intensitetsgrupper slik at alle får trene på sitt nivå. I tillegg er det mange andre former for trening å delta på hver dag: Alt fra yoga, pilates, dans til ulike former for styrketrening. Det er også mulig å være med å gå stavgang istedenfor å delta på løpeøkter. 

Timeplanen er tettpakket med mange ulike treningsøkter en kan være med på. Her er det bare å plukke som fra en godtepose. Det legges også opp til utflukter og kanskje blir det en uformell volleyballkamp på stranda for dem som ønsker det. 

Her er noen smakebilder fra årets tur:

Fin start på dagen: Hver morgen kan de som vil, være med på løpetur på stranda før frokost. Vi starter samtidig og løper i 15 minutter i en retning før vi snur og løper tilbake. Det innebærer at alle starter og kommer tilbake til utgangspunktet samtidig uansett løpehastighet. Stranda består av fast og fin sand som egner seg godt til en lett løpetur. Deretter tøyer vi hele kroppen og går til dagens høydepunkt: en nydelig frokost med ferskpresset apelsinjuice og alt en kan ønske seg av tilbehør. 

Tett mellom restaurantene: Langs strandpromenaden ligger restaurantene tett i tett. Her serveres deilig og rykende ferske fiskeretter i tillegg til kjøttretter. 

Liten og trivelig by: Monte Gordo er en liten og trivelig by som ligger ved Algarvekysten, kun fire kilometer fra Spania. 

Konkurranse: En volleyballkamp virker samlende og får fram galskapen. 

Fine løpeområder: I nær tilknytning til hotellet er det mange fine løpemuligheter i flott skogsterreng.

Har sykler: Det er også mulig å leie sykkel for trening eller opplevelser.

Sangriatur: Spania er kun fire kilometer og en liten ferjetur unna. Hit drar vi gjerne på Sangria- og tapas-tur. 

Intervalløkt: Kun en kilometer fra hotellet ligger denne flotte friidrettsstadionen som egner seg godt for intervaller. 

Fjelløkt: Hver torsdag er det mulighet for å løpe både korte og lange turer i fjellene utenfor Monte Gordo. Vi reiser samlet opp i buss og reiser hjem med busser etter hvert som vi blir ferdige med turene våre. Ved startpunktet for fjelløktene er det også en trivelig kafe hvor en kan sitte og bare nyte til en får lyst til å dra hjem. 

Fin start på sommeren: Få en forsmak på sommeren! Bli med Kondis på treningsleir i Portugal!

Reisen kan bestilles her.