Pressemelding fra Furusjøen rundt.


Vinn en utstyrspakke fra Swix til jul 
Som en takk til alle trofaste deltagere, gir vi bort en Swix-pakke til en verdi av 12 000 kroner i desember. Hver søndag i advent trekker vi ut en påmeldt deltager til vinterens renn som får en Swix-drikkebelte, og blir med i trekningen av hovedpremien, en toppingpakke fra Swix og G-sport. Hovedvinneren trekkes på julaften.

Seedingsrenn til Vasaloppet og Birken
Furusjøen Rundt har i 2015 fått seedingsstatus til både Vasaloppet (15 500 deltagere) og Birkebeinerrennet (18 000 deltagere). Med sin fantastiske natur, og enkle logistikk er rennet et godt alternativ for alle som søker seeding til sesongen store renn.

Nyheter og internasjonal vekst
Som tidligere er det to løyper i årets renn, 45 km og 20 km lengde. Løypene er like som i 2014, men det er gjort noen forbedringer på matstasjonene hvor det er stavservice og tilgang til smøreutstyr. I fjor kunne vi lese om internasjonal deltakelse i Furusjøen Rundt, og i år har dette utviklet seg ytterligere. 6 deltagere fra italienske skiklubber har booket tur til Norge og Rondane i februar for å kjempe om seieren i rennet.

Som tidligere er det to løyper i årets renn, 45 km og 20 km lengde. Løypene er like som tidligere år i 2014, men det er gjort noen forbedringer på matstasjonene hvor det på samtlige er stavservice og tilgang til smøreutstyr.

 

For mer informasjon se www.furusjoenrundt.no eller kontakt Ole Petter Brendstuen, 907 78 999