Kristian Nedregård og Torunn Kjerstad seiret i 1. karuselløp
Det var bra deltaking, men høstlige forhold da 1. løp i vinterkarusellen gikk i ettermiddag. De verste sluddbygene tok pause, men vinden var frisk i deler av løypa etter vending.

Bildet viser vinneren av kvinneklassen Torunn Kjerstad

Nå med resultater
Aktiv "inside PR" og annonsering i Sunnmørsposten gjorde at arrangøren var fornøyd med deltakingen i første løpet av vinterkarusellen. Vi merket oss at det var mange gode løpere som stilte opp, og det ble oppnådd gode tider til tross for sure værforhold. Vi savner imidlertid mosjonistene, de som gjerne bruker timen og vel så det på 10 km. Kanskje blir de skremt vekk av det gode nivået i slike løp. Husk også at det er mulig å løpe 5 km distanse.

Kristian Nedregård gikk seirende ut av duellen med Sverre Brunstad som da ble nr.2 i løpet. Dette var andre økta til Kristian denne dagen, og vi tror han hadde full kontroll i dag. På tredje plass kom Magne Helland som med det viser at også 50-åringer kan springe fort. Suverent beste og eneste kvinne i løpet var Torunn Kjerstad som også ga oss ei god veterantid. Beste veteran blei imidlertid Leif Feøy i 70-årsklassen som kom i mål på rundt 45 minutt. Vi gratulerer.