Familien+klar+til+start.+Robert+og+pappa+%D8yvind+S%F8rlie+med+Cahtrine+stilte+alle+tre+til+start.
Familien klar til start. Robert og pappa Øyvind Sørlie med Cahtrine stilte alle tre til start.
Vinnertiden var bedre enn på flere år. Deltakelsen på det tradisjonsrike løpet gjennom Kristiansunds gater har minket med årene, og det har også blitt mindre av gode løpetider. Men i år stilte Robert Sørlie opp og løp inn til 50,53.
- Litt for langt for meg som ikke er vant til mer enn 5-6 kilometer, sa Robert Sørlie etter løpet. Han var likevel godt fornøyd med gjennomføringen. Han vokste opp med treningskultur i Kristiansund. Etter studioer i Oslo og deltakelse for OSI, har han nå flyttet til Valsøyfjort i Halsa kommune. Her bor har han slått seg ned sammen med kona Cathrin og minstemann. Hun har vært aktiv i OSI og stilte opp på den korteste distansen.
Deltakelsen totalt var 87 løpere. Da var 33 av dem med i barneløpet, mens 20 løp på tid på de to distansene.
Bak Robert Sørlie kom Kjetil Stokke inn til andreplass med 55,53 som en bra tid. Men mest imponerte likevel Ivar Hjelseth som i klasse 60-64 år løp lik under timen. Det er ikke langt unna fjorårets vinnertid.
Løpsledelsen er fornøyd med at det presteres flere gode tider enn de par siste årene, og at det var en god oppslutning rundt barneløpet. Men på mosjonsdelen ser det ut til å være vanskelig å mobilisere folk. Selv med annonsering og informasjon gjennom lang tid, er det vanskelig å få folk til å trimme rundt i byens gater.
Dette gjør at det allerede er tatt beslutning om å legge om hele løpet. Mosjonsdelen blir i sin helhet flyttet til Folkeparken. Og så blir det tatt stilling til hva som gjøres med konkurransedelen. Fortsatt vil det være en del som ønsker å konkurrere. Men det vurderes om også den skal flyttes til mykere underlag.
Været gjorde arrangementet til en fest uansett, og det ble som vanlig trekt mange gavepremier, og alle i barneløpet fikk medalje. Alle fikk smake fra et frodig fat med frukt.

Her kan du se flere bilder i Tidens Krav
Her+g%E5r+starten+p%E5+l%F8pet.+Vi+ser+fremst+fra+venstre+Kjetil+Stokke%2C+Geir+Aakvik%2C+Vegard+Kruse+Ulseth%2C+Kjell+Smev%E5g%2C+Robert+S%F8rlie+og+hare+Mads+Belden.
Her går starten på løpet. Vi ser fremst fra venstre Kjetil Stokke, Geir Aakvik, Vegard Kruse Ulseth, Kjell Smevåg, Robert Sørlie og hare Mads Belden.