Her+g%E5r+starten+p%E5+Gledesrunden+med+Robert+og+Catthrin+S%F8rlie+sammen+med+Espen+Jakobsen+i+front.
Her går starten på Gledesrunden med Robert og Catthrin Sørlie sammen med Espen Jakobsen i front.
Kun 10 løpere stilte til start for å løpe på tid tirsdag kveld. Fem andre deltok i funksjonærløpet på den 13,5 kilometer lange løypa.
Klar vinner ble Leif Sægrov fra Vestnes. Han hadde fridager og ville bruke løpet til å trene til NM i maraton i Tromsø 20. juni. Dette er også målet for leder av Kristiansundsløpet og Gledesrunden Anders Tøsse. Han tok to doble runder søndag for å merke løypa og teste formen.
Han vil i samarbeid med Norodd vurdere om det er noe poeng å arrangere dette tradisjonsrike løpet lenger, med så få deltakere. Også opplegget for Gledesrunden vil bli vurdert til neste år. Tirsdag var det 62 som deltok, selv om det ble oppholdsvær og fine forhold for trim.
I fjor stilte 113 opp på Kristiansundsløpet og Gledesrunden, mens det denne gangen var 78 deltakere. Det er en skuffelse for arrangøren.
- En fin løype, selv om den er krevende, sier Leif Sægrov som løp på den gode tiden 48,10 på den krevende løypa.
Bak ham løp Norodd-veteranen Kjell Smevåg bedre enn i fjor og kom inn på 57,47.
I dameklassen stilte Ingvild Settemsdal og var alene om å vinne pokalen. Hun kom 20 sekunder over timen i mål.
På 5 kilometer var det ingen som tuktet Robert Sørlie, selv om 14-åringen Espen Jakobsen tok ledelsen fra start. Fotballspilleren måtte slippe Valsøyfjord-løperen forbi, men holdt likevel bra tempo inn til mål.
Robert Sørlie brukte 16,33 på den knapt 5 kilometer lange løypa, mens fruen Cathrine kom inn på 19,40.
Trekkingen av premier var mange spent på. Her kunne Bodil Skogset stikke av med spa-helg for to personer, etter å ha deltatt i 4 av de 5 arrangementene denne sesongen.
Sparebank 1 Nordvest vant bedriftsklassen med flest deltakere, og får en pizzakveld i premie.

Monica Grønning 29.41,8
Ingvild+Settemsdal+er+tilbake+med+l%F8ping%2C+og+klarte+nesten+%E5+komme+under+timen+p%E5+13%2C5+kilometer.+Hun+vant+dameklassen.
Ingvild Settemsdal er tilbake med løping, og klarte nesten å komme under timen på 13,5 kilometer. Hun vant dameklassen.
Sanna+L%F8vik+%28til+venstre%29+og+Marit+L%F8bergsli+viser+glede+n%E5r+de+l%F8per.
Sanna Løvik (til venstre) og Marit Løbergsli viser glede når de løper.
Ingvild+Settemsdal+og+Leif+S%E6grov+vant+Kristiansundsl%F8pet
Ingvild Settemsdal og Leif Sægrov vant Kristiansundsløpet
Her+ser+vi+vinnere.+Fra+venstre+Catrin+og+Robert+S%F8rlie+som+vant+hver+sin+klasse+p%E5+5+kilometer%2C+mens+Leif+S%E6grov+vant+Kristiansundsl%F8pet.
Her ser vi vinnere. Fra venstre Catrin og Robert Sørlie som vant hver sin klasse på 5 kilometer, mens Leif Sægrov vant Kristiansundsløpet.
Her+er+det+duell+mellom+vinner+av+13%2C5+kilometer+Leif+S%E6grov+som+startet+halvtimen+f%F8r%2C+og+nummer+2+p%E5+5+kilometer+Espen+Jakobsen.
Her er det duell mellom vinner av 13,5 kilometer Leif Sægrov som startet halvtimen før, og nummer 2 på 5 kilometer Espen Jakobsen.
Her+g%E5r+starten+p%E5+Kristiansundsl%F8pet+med+bare+10+deltakere+som+l%F8p+p%E5+tid.+N%E5+sp%F8ker+det+for+fortsettelsen.
Her går starten på Kristiansundsløpet med bare 10 deltakere som løp på tid. Nå spøker det for fortsettelsen.
Ronny+Neergaard+vant+mange+gledesrunder%2C+men+l%F8p+ogs%E5+godt+p%E5+13%2C5+kilometer.
Ronny Neergaard vant mange gledesrunder, men løp også godt på 13,5 kilometer.
Den+heldige+vinner+av+spa-helg+ble+Bodil+Skogset%2C+som+har+deltatt+p%E5+hele+4+av+5+arrangement+i+Gledesrunden+i+%E5r.
Den heldige vinner av spa-helg ble Bodil Skogset, som har deltatt på hele 4 av 5 arrangement i Gledesrunden i år.