22 løpere i alle aldre, fra 10 år til 80 år, gjennomførte en av de to distansene på Vasstranda i Spjelkavik. Og det var mange unge løpere som viste god form nå midt i sommerferien. Feriegjestene dukket også opp, og vi kjente igjen mange fjes fra i fjor sommer.

På 10 km-distansen var det Robert Gulbrandsen Skodje IL som tok en klar seier foran Erik Røkke Lauparen IL. Robert fikk tiden 36.21, mens Erik kom inn på tiden 38.02. Men det var bare så vidt Robert Gulbrandsen rakk løpet. 30 sekunder før start raste han inn på parkeringsplassen, og løpet blei utsatt 2 minutt. På tredjeplass kom Knut Skaar Kondis-Ålesund på tiden 40.32

I 5-km konkurransen var det Martin Hauge-Nilsen Spjelkavik og omegn FIK som vant og perset på tiden 18.34. På andreplass kom Jørgen Hamstad med tiden 19.49 foran Kenneth Kamp Geiranger IL på tiden 21.12.

Vi kan også nevne at Sigbjørn Lerstad i dag løp sitt 50. sommerkarusell-løp. Det første sprang han 31.05.1995, den gang med start fra Fjellstua. Kondis gratulerer jubilanten!

5-km vinneren Martin Hauge-Nilsen
Dagens+vinner+p%E5+10km-distansen+i+%C5lesund+sommerkarusell+%3Cb%3ERobert+Gulbrandsen%3C%2Fb%3E+i+den+nye+klubbtr%F8yen+for+Skodje+IL+
Dagens vinner på 10km-distansen i Ålesund sommerkarusell Robert Gulbrandsen i den nye klubbtrøyen for Skodje IL