Sesongbeste på sleipt føre
Lars Røttingen fra Gular (bildet) satte ny sesongbeste på 5 km med 15.39. Brit-Helen Simmenes løp 10 km på 36.43 og suveren sesongbeste, vel to og et halvt minutt bedre enn den gamle rekorden. Gro Svendal vant damenes 5 km på 19.41, og Arnt-Inge Nilsen mennenes 10 km på 32.25.
Våt nysnø gjorde løypa litt sleip, og det var vind og regn ved start. Både vær og føre ble bedre enn forventet utover i løpet. Regnet stoppet etter hvert, og sterk medvind var en god hjelp på hjemturen.

Resultatservice

Willy Hamre (til vensre), Morten Hauso og Arne Tvedt har løpt Vinterkarusellen 100 ganger.

Knut O. Engen (til venstre) og Kåre Gunnarskog har løpt Vinterkarusellen 150 ganger.

Start 10 km

Start 5 km

Vinnerne av 5 km: Fra venstre nr. 3 Sverre Morten Slethaug, 16.55, vinner Lars Røttingen, 15.39 og nr. 2 Hallvard Nilsen, 16.22.

Aleksander Nordli (5 år) satte ny pers på 43.33 i sin andre vinterkarusell.

Espen Rognsvåg ble nr. 4 på 5 km med 17.20.

Tomas Windheim, Gular, nr. 5 med 17.54.

Gro Svendal, BFG Fana, vant 5 km på 19.41.

Helene Pemmer ble nr. 2 på 20.43.

Marit Nipen, Bergenslærerne, ble nr. 3 på 20.56.

Vinnerne av 10 km: Fra venstre Arnt Inge Nilsen,ASK, 32.35, Kristian Jarnung, Norna-Salhus, 32.36 og Kjetil Foss Angeltvedt, Norna-Salhus, 32.47.

Alemayehu Sitotaw kom i mål som nr. 6 på 34.15.