Foto%3A+Sven+Amundrud
Torgersen og Syversen vant sikkert:
Den ferske av de tre i veteransammenheng, Tommy Torgersen, løp solo inn til 33.14 og en sikker seier i M35. Øystein Syversen (bildet over) hadde bare Torgersen og en finne foran seg i samme heat og vant M50 i overlegen stil.
Sølvberg tok gull igjen!
I det eldste heat var Svein Arne Sølvberg totalt overlegen, nær sagt som vanlig, og "spratt" 25 runder rundt på Sveum i løpet av 35 minutter og 51 sekunder. Den habile løperduoen som fulgte nærmest i M55 og totalt i feltet, Bjørn Lauglo og Ole Peter Bergaust, ble innhentet med godt over en runde og lot seg imponere av denne "umulige" konkurrenten fra Oppegård.
Gull også til Stenbakk og Hådem
I tillegg til de tre nevnte profilene, ble det norske seire på distansen i K 60 ved evigunge Mariann Stenbakk, Moss IL (bildet over) på 48.32 og Ingolf Hådem, NTNU IL (bildet under) som i M75 ble belønnet med nordisk gull for løpet på respektable 46.37. Stenbakk løp forøvrig fra sine to yngre konkurrenter i det glisne feltet.