Erik Müller
Erik+Muller+tok+2.+plassen+b%E5de+i+klasse+M40-49+%E5r+og+totalt+etter+hard+kamp+med+Jan+Erik+Bekken+%28vinner+M30-39+%E5r+-+i+bakgrunnen+%29+og+Ole+Peter+Bergaust.+Foto%3A+Rune+Bakken.
Erik Muller tok 2. plassen både i klasse M40-49 år og totalt etter hard kamp med Jan Erik Bekken (vinner M30-39 år - i bakgrunnen ) og Ole Peter Bergaust. Foto: Rune Bakken.
Ole Peter Bergaust
Ole+Peter+Bergaust+stod+for+Femundl%F8pets+st%F8rste+prestasjon+-+relativt+sett.+Han+var+ogs%E5+helt+boksatvelig+i+en+klasse+for+seg.+Som+eneste+deltaker+i+M+60-69+%E5r+var+han+nemlig+kun+fire+minutter+bak+totalvinneren+og+kun+en+bedre+spurt+unna+%E5+ta+2.+plassen+totalt+i+l%F8pet.+Foto%3A+Rune+Bakken.
Ole Peter Bergaust stod for Femundløpets største prestasjon - relativt sett. Han var også helt boksatvelig i en klasse for seg. Som eneste deltaker i M 60-69 år var han nemlig kun fire minutter bak totalvinneren og kun en bedre spurt unna å ta 2. plassen totalt i løpet. Foto: Rune Bakken.
.
Rolf Bakken
Lokalredakt%F8ren+hadde+absolutt+ingen+god+dag+uka+etter+en+t%F8ff+helmaraton+i+Nordmarka.+Foto%3A+Rune+Bakken.
Lokalredaktøren hadde absolutt ingen god dag uka etter en tøff helmaraton i Nordmarka. Foto: Rune Bakken.
Jan Erik Gjerdalen
Jan+Erik+Gjerdalen+fra+Tynset+l%F8p+inn+til+4.+plass+i+den+st%F8rste+klassen+p%E5+21+km%2C+M+40-49+%E5r.+Det+var+for%F8vrig+en+liten+%F8kning+i+deltakelsen+p%E5+den+lengste+distansen%2C+fra+22+i+fjor+til+28+p%E5+startstrek+i+%E5r.+Foto%3A+Rune+Bakken.
Jan Erik Gjerdalen fra Tynset løp inn til 4. plass i den største klassen på 21 km, M 40-49 år. Det var forøvrig en liten økning i deltakelsen på den lengste distansen, fra 22 i fjor til 28 på startstrek i år. Foto: Rune Bakken.
Arnfinn Stoli
Arnfinn+Storli+fra+Kvikne+vant++M+17-29+%E5r+p%E5+1.29.06.
Arnfinn Storli fra Kvikne vant M 17-29 år på 1.29.06.
Ole Guttulsrød
Ole+Guttulsr%F8d%2C+Ryggejoggen+vant+M50-59+%E5r+p%E5+1.31.19.+I+%E5r+som+s%E5+mange+ganger+tidligere+var+det+et+titalls+l%F8pere+fra+Mosse-distriktet+som+hadde+tatt+turen+til+Femundl%F8pet.
Ole Guttulsrød, Ryggejoggen vant M50-59 år på 1.31.19. I år som så mange ganger tidligere var det et titalls løpere fra Mosse-distriktet som hadde tatt turen til Femundløpet.
Jarle Thonstad og Jan Oddbjørn Holøien
Jarle+Thonstad%2C+Heimdal+er+en+trofast+deltaker+i+l%F8pene+i+Nord-%D8sterdalen.+Her+holder+han+Jan+Oddbj%F8rn+Hol%F8ien+bak+seg+i+spurten.+Thonstad+tok+2.+plassen+i+M50-59+%E5r%2C+mens+Hol%F8ien+ble+nr.+5+i+klassen+under.
Jarle Thonstad, Heimdal er en trofast deltaker i løpene i Nord-Østerdalen. Her holder han Jan Oddbjørn Holøien bak seg i spurten. Thonstad tok 2. plassen i M50-59 år, mens Holøien ble nr. 5 i klassen under.
Thor Sødal
Thor+S%F8dal%2C+Kyrks%E6ter%F8ra+l%F8p+inn+til+4.+plass+i+M50-59+%E5r+med+en+kranglete+h%E6lsene.
Thor Sødal, Kyrksæterøra løp inn til 4. plass i M50-59 år med en kranglete hælsene.
Gjermund Skaret
Gjermund+Skaret%2C+Lj%F8rdalen+SK+l%F8p+p%E5+1.34.20+og+ble+med+det+6.+mann+i+M40-49+%E5r.
Gjermund Skaret, Ljørdalen SK løp på 1.34.20 og ble med det 6. mann i M40-49 år.
Cato Hansen
Cato+Hansen+hadde+krefter+igjen+til+b%E5de+en+spurt+og+et+smil+til+fotografen+inne+p%E5+stadion.+Sluttida+p%E5+fysioterapeuten+fra+Hamar+ble+1.35.37.
Cato Hansen hadde krefter igjen til både en spurt og et smil til fotografen inne på stadion. Sluttida på fysioterapeuten fra Hamar ble 1.35.37.
Marthe Bakken
Marthe+Bakken+debuterte+p%E5+helmaraton+i+Nordmarka+forrige+l%F8rdag+og+virket+langt+mindre+preget+av+l%F8pet+enn+en+med+samme+etternavn.....
Marthe Bakken debuterte på helmaraton i Nordmarka forrige lørdag og virket langt mindre preget av løpet enn en med samme etternavn.....