Christina+Bus+Holth%2C+fra+Nord-Odal+og+SK+Vidar+kjempet+med+klubbvenninnene+om+totalseieren+p%E5+halvmaraton.+Det+ble+2.+plass+totalt+og+seier+i+klasse+17-29+%E5r+p%E5+1.29.12+etter+et+jevnt+godt+l%F8p.+Her+sammen+med+Toyni+Hagen+fra+Brandval+som+ble+nr.+3+i+klassen.+
Christina Bus Holth, fra Nord-Odal og SK Vidar kjempet med klubbvenninnene om totalseieren på halvmaraton. Det ble 2. plass totalt og seier i klasse 17-29 år på 1.29.12 etter et jevnt godt løp. Her sammen med Toyni Hagen fra Brandval som ble nr. 3 i klassen.
Margaretha+Baumann+med+hendene+fulle+av+premier+for+totalseieren+i+kvinneklassene+etter+sitt+l%F8p+p%E5+1.29.04.+Vidar-jenta+som+l%F8per+i+klasse+30-34+%E5r%2C+vant+%E5tte+sekunder+foran+Christina+Bus+Holth+og+to+minutter+foran+Aase-Kari+Eriksen.+Dermed+ble+tredobbelt+SK+Vidar+i+teten+p%E5+kvinnenes+halvmaraton.+
Margaretha Baumann med hendene fulle av premier for totalseieren i kvinneklassene etter sitt løp på 1.29.04. Vidar-jenta som løper i klasse 30-34 år, vant åtte sekunder foran Christina Bus Holth og to minutter foran Aase-Kari Eriksen. Dermed ble tredobbelt SK Vidar i teten på kvinnenes halvmaraton.
Jevnt+oppgj%F8r+i+K55-59+%E5r%3A+Margrethe+Bergaust%2C+Veldre+knep+seieren+foran+Torill+Skoglund%2C+Hagan.+Randi+Siljuberg+fra+Elverum%2C+tok+3.+plassen.
Jevnt oppgjør i K55-59 år: Margrethe Bergaust, Veldre knep seieren foran Torill Skoglund, Hagan. Randi Siljuberg fra Elverum, tok 3. plassen.
Seierspallen+p%E5+halvmaraton+i+M30-34%3A+Hassan+Bouka%2C+IL+i+BUL+vant+foran+Kjetil+Ask%2C+B%F8ler+IF+og+John+Arne+Holtet%2C+Brane.
Seierspallen på halvmaraton i M30-34: Hassan Bouka, IL i BUL vant foran Kjetil Ask, Bøler IF og John Arne Holtet, Brane.
Tommy+Bj%F8rndalen%2C+Oppstad+IL+vant+M35-39+%E5r+p%E5+dagens+nest+beste+halvmaraton-tid%2C+1.21.52.
Tommy Bjørndalen, Oppstad IL vant M35-39 år på dagens nest beste halvmaraton-tid, 1.21.52.
Ole+Petter+Ringnes%2C+IL+Mogutten+blir+overrakt+premiene+for+totalseieren+p%E5+halvmaraton+av+%28en+litt+st%F8l%29+premieutdeler+Harald+Furholt.+1.19.50+ble+vinnertida+for+Ringnes+som+konkurrerer+i+M40-44+%E5r.
Ole Petter Ringnes, IL Mogutten blir overrakt premiene for totalseieren på halvmaraton av (en litt støl) premieutdeler Harald Furholt. 1.19.50 ble vinnertida for Ringnes som konkurrerer i M40-44 år.
Bente+Karin+Mostuen+fra+Ridabu+vant+klasse+K50-54+%E5r.
Bente Karin Mostuen fra Ridabu vant klasse K50-54 år.
Ole+Petter+Bergaust+imponerte+%28igjen%29+med+%E5+vinne+M60-64+%E5r+i+suveren+stil+-+bare+6+dager+etter+at+EM-tittelen+ble+sikret+p%E5+den+doble+distansen+i+Polen.+Her+sammen+med+Ola+Tr%F8yflat%2C+DnB+som+ble+2.+mann+i+klassen%2C
Ole Petter Bergaust imponerte (igjen) med å vinne M60-64 år i suveren stil - bare 6 dager etter at EM-tittelen ble sikret på den doble distansen i Polen. Her sammen med Ola Trøyflat, DnB som ble 2. mann i klassen,