Tre+blide+og+gode+kvinner+i+K35+som+alle+kom+inn+under+1.30%3A+Vinner+Linda+R%F8set%2C+FIK+Ren-Eng+med+Anne+Kari+Borgersen%2C+Kristiansand+IF+p%E5+2.+og+Vibeke+Tegneby%2C+Moss+Skiklubb+p%E5+3.+plass.+
Tre blide og gode kvinner i K35 som alle kom inn under 1.30: Vinner Linda Røset, FIK Ren-Eng med Anne Kari Borgersen, Kristiansand IF på 2. og Vibeke Tegneby, Moss Skiklubb på 3. plass.
Det+var+hard+kamp+om+de+andre+plassen+p%E5+pallen%2C+men+Jon+Per+Nygaard%2C+%D8versj%F8dalen+IL+%28100+%E5r+2010%29+var+to+minutter+foran+toer+Svein+K%E5re+Gr%F8n%E5s%2C+BKK+BIL+og+treer+Helge+Holthe%2C+Gj%F8vik+Friidrettsklubb.%0D%0A
Det var hard kamp om de andre plassen på pallen, men Jon Per Nygaard, Øversjødalen IL (100 år 2010) var to minutter foran toer Svein Kåre Grønås, BKK BIL og treer Helge Holthe, Gjøvik Friidrettsklubb.
Ragnhild+Bolstad%2C+FIK+Orion+tok+3.+plassen+i+l%F8pet+og+tok+steget+helt+til+topps+i+K45+i+Birkebeinertrippelen+2009.
Ragnhild Bolstad, FIK Orion tok 3. plassen i løpet og tok steget helt til topps i K45 i Birkebeinertrippelen 2009.
Torbj%F8rn+Stalsberg+trodde+noen+minutter+at+han+var+vinneren+i+M50%2C+men+med+start+i+to+senere+puljer+kom+f%F8rst+Oddmund%09Roalkvam%2C+Stord+IL+og+s%E5+Olav+Sveen%2C+Ready+inn+p%E5+helt+r%E5e+tider+og+henviste+Moelven-l%F8peren+til+3.+plassen.+Trolig+Birkebinerl%F8pets+to+beste+prestasjoner+i+%E5r%2C+samtidig+som+de+s%F8rget+for+at+maksimaltid+i+M50+ble+t%F8ffere+enn+b%E5de+i+M35+og+M45%21
Torbjørn Stalsberg trodde noen minutter at han var vinneren i M50, men med start i to senere puljer kom først Oddmund Roalkvam, Stord IL og så Olav Sveen, Ready inn på helt råe tider og henviste Moelven-løperen til 3. plassen. Trolig Birkebinerløpets to beste prestasjoner i år, samtidig som de sørget for at maksimaltid i M50 ble tøffere enn både i M35 og M45!
Seierspallen+i+K60%3A+Oddbj%F8rg+Haakensveen%2C+Veldre+Friidrett+omkranset+av+Oddrun+R%F8nning%2C+Oppeg%E5rd+IL+p%E5+2.+plass+og+Bj%F8rg-Guri+Kildahl%2C+Skedsmo+Kommune+BIL+p%E5+3.+plass.+
Seierspallen i K60: Oddbjørg Haakensveen, Veldre Friidrett omkranset av Oddrun Rønning, Oppegård IL på 2. plass og Bjørg-Guri Kildahl, Skedsmo Kommune BIL på 3. plass.
Damene+p%E5+seierspallen+i+K65+stod+for+dagens+h%F8yeste+br%F8l%3A+Elsa+Val%F8en+vant+foran+Marie+Louise+Svevad%2C+Veldre+Friidrett+og+Kari+Furu%2C+Gjerdrum+IL.+Marie+Lovise+tok+deretter+steget+opp+p%E5+1.+plassen+for+sin+seier+i+Trippelen+i+%E5r.+
Damene på seierspallen i K65 stod for dagens høyeste brøl: Elsa Valøen vant foran Marie Louise Svevad, Veldre Friidrett og Kari Furu, Gjerdrum IL. Marie Lovise tok deretter steget opp på 1. plassen for sin seier i Trippelen i år.
Vinner+Solveig%09Nyberg%2C+%C5slia+Skilag+og+Signy+Henden+Rustlie+som+ble+nr.+3+i+K70.%0D%0A
Vinner Solveig Nyberg, Åslia Skilag og Signy Henden Rustlie som ble nr. 3 i K70.