Vinnerbildet:  Bjørn Robstad og Marthe Bjørnsgaard imponerte og ble beste mann og kvinne.  Bjørn slo til og var 25 sekunder foran andre mann og likte tydelig løypa. Marthe løper i klasse K0 og er kanskje den yngste som har vunnet et løp i Sørdalskarusellen.

Arrangøren DnB NOR hadde merket løypa godt og kunne presentere en våt løype, men ikke verre enn at alle kom i mål. Etter mange dager med regn og masse nedbør før på dagen var det bare målområdet som var tørt. Flere uttrykte at det hadde vært tungt, men likevel godt fornøyde kanskje for å ha overvunnet dørstokkmila denne grå dagen.

Det har vært litt diskusjon om løpets framtid, noen mener løypa er for lite løpevennlig, mens andre trives i slikt terreng. Litrim vil på hjemmesidene sine forsøke å lodde stemningen blant løperne.

62 mosjonister stilte på startstreken ennå tørre på beina.

Starten har gått

Hans Prøsch tok starten tett fulgt av kjente fjes.

God fart ut fra start også lenger bak.

Spurten om 3. plass hvor Hans Prøsch, den habile skiskytter sikrer seg 3. plassen etter Bjørn Robstad og Arne Krogsveen.  Tor Håkon Viken sikrer seg 4. plassen totalt og 1. plassen i klasse M4 rett før Jon Evensen som for en gang skyld var tiendelen etter i en spurt.

Etter løpet gikk samtalen og det var mye å diskutere.

Arrangøren DnB NOR B.I.L. stilte med mange uttreknngspremier og uttrykte at premiene denne dagen var spesielt velfortjent.