Ett av fem barn i krigs- og konfliktområder står i dag uten skolegang. UNICEF jobber hardt og målrettet for at barn ikke skal få ødelagt fremtiden på grunn av voksnes kriger og konflikter. TV-aksjonen 2017 skal gi utdanning til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan.
For mer info, se nettsiden blimed.no

Østremsetra Opp, fra sand til seter, er 5,5 km langt der 350 høydemeter skal forseres før man er framme på setra. Man kan vel si at dette er et lett motbakkeløp der de fleste kan delta. 

Arrangør er Emblem Idrettslag ved langrennsgruppa som sørger for kiosksalg og garderober på Klubbhuset ved bygdas fotballstadion. Men det er Jan Ketil Vinnes som er initiativtaker og hovedansvarlig for dette arrangementet, og han vil arrangere dette løpet hvert år til inntekt for den årlige TV-aksjon. Jan Ketil kan treffes på telefon 97475562.

Det blir også arrangert tur- og familemarsj fra Klubbhuset med registrering fra kl. 13.00. Startpenger her blir 200 kr for voksne, 100 kr for barn, eller 300 kr for familien. Vi håper på flest mulig turdeltakere og seinere publikum på setra når konkurranseløperne kommer til mål. Alle registrerte på løp og tur blir med på trekning av mange flotte gevinster.

Kl. 17.00 blir det premieutdeling på Klubbhuset der flotte gavepremier venter på de heldige utrekte. Det er satt opp vandrepokal til beste kvinne og herre i løpet. Dessuten blir det pokaler til klassevinnerne.

Les viktig informasjon på løpets hjemmeside

Se kart til startpunkt på kondis.no sin terminliste

Les reportasje fra Østremsetra Opp 2016

Se langtidsværmelding på yr.no for Emblemsfjellet

For påmelding og for å se deltakerliste


2016_Kopperstad
Familien Kopperstad, her ved Ove, Tine og Olav, er ivrige deltakere i Østremsetra Opp