Barna tok den verste støyten, etter det klarnet været opp og ga oss glimt av sol. Men kaldt var det!
Ekstra gøy da at hele 335 deltok i det tradisjonsrike Nøklevann Rundt.
Uten barn var det 272 deltakere mot 259 ifjor.

Årets Kongepokalvinner i friidrett Lisbeth Pedersen vant 5km (4,89 km) og satte en flott ny løyperekord med 17.25, den gamle var på 18.04.
På andre plass kom Runa Bostad med 17.44. Runa er nå i form og merker ikke noe til sin akilles-skade som har plaget henne de siste årene.
Hun er nå lysten på mer trening og konkurranse og det blir spennende å se hva 2003 kan bringe!
Hilde Henriksen hadde ikke dagen og ble fort stiv og fikk tiden 18.42 som dog holdt til tredje plass.

Blant gutta tok Espen Kristiansen sin tredje seier i Nøklevann Rundt på 4,89 km
med 16.05, som for hans del var løypepers. (16.11 i 2000 og 16.14 i 1999)
Nærmest kom Torbjørn Haga med 16.22 og deretter Braneløperen Kjetil Ask, som var blant tilskuerne på Sognsvann Rundt Medsols onsdag, som forrige helg satte pers på halvmaraton i Drammen og helga før der satte pers på maraton i Berlin.
Tøft program for den karen!

På 9,7 km, ble det dobbelt Bølertriumf i herreklassen.
Trond Olav Berg vant på 34.29 da han løp sin første konkurranse siden St.Olavsloppet (pga. skade). Hermann Bruun var fornøyd med tid og løp, men ikke med å bli slått av Trond Olav.
På tredje plass Tommy Torgersen, Lørenskog som forrige helg satte pers på halvmaraton i Drammen og som neste helg løper Amsterdam Marathon og da...da skal han under 2.40!

Raskest av jentene på 9,7 km var skiløperen fra Rustad IL Hanne Bjercke som vant på 42.20 knepne 10 sekunder foran Ingrid Skaarer, Weifa.
På tredjeplass Wendy Fjellstad, NLH BIL med 43.52

Gledelig mange deltakere i 17-34 års klassen ga løpet et godt ungdommelig preg.
En som er i klassen over er Oddbjørn Homstvedt som kunne fortelle til kondis.no at han ikke hadde fått trent på ei uke, han hadde nemlig kjøpt seg ny bil og hadde bare rægga rundt siden da.
Vi har tidligere ikke sett noen treningstips som inkluderer bilkjøring,
men Oddbjørn lot seg bare slå av 10 mann og løp på 36:32.
Oddbjørn fulgte dermed opp en strålende sesong med nok et godt løp.

Komplette resultatlister og bilder fra løpet finner du på Bølers sider her

Løypen ble kontrollmålt av DNL i fjor. Da ble løypene kontrollmålt til henholdsvis 9711 meter og 4891 meter.