Merethe, Grethe og Lars Kristian raskest i RBIR 2.løp
Tirsdag 10.mai ble det andre løpet i årets RBIR-karusell avviklet fra Kjeller, med FFI BIL som lokalarrangør. Det var 8-10 varmegrader og fine løpsforhold. Kuperte løyper på henholdsvis 2.6 km for damene og 6.6 km for herrene. 576 løpere fullførte. Bente Holter (bilde fra 1.løp) var tredje raskest av 253 damer...se også de andre bildene og alle resultatene
Merethe+Braathen+i+fint+driv+500+meter+f%F8r+m%E5l
Merethe Braathen i fint driv 500 meter før mål
ALLE RESULTATENE

SAMLESIDEN FOR KARUSELLENE PÅ ROMERIKE

Det var fine løpsforhold på Kjeller, og regnet holdt seg unna mens løpet pågikk selv om det var en del truende skyer i nærheten.

253 av deltagerne - hele 44% - var jenter, en imponerende høy andel som ikke minst skyldes at veldig mange trives best med, og velger, å løpe uten tidtaging. I RBIR-karusellen er det selvsagt lov å løpe uten tidspress.

Dermed hadde undertegnede et godt påskudd til å fotografere bare jenter denne gangen... så ble det også anledning til å løpe selv sammen med gutta.

Merethe 2 sekunder foran Anna
Av resultatene ser vi at Merethe Brathen som løper i klasse 20-24 år var 2 sekunder raskere enn Anne Margrethe Tråve som løper i 50-54 års klassen. De løp i hver sin pulje (under/over 50 år) og fikk ikke konkurrert mot hverandre, så det er jo ikke helt sikkert at Merethe hadde holdt unna for Anna dersom de hadde startet samtidig.

Grethe Sandberg var som vanlig raskest i jentenes langløype (6.6 km), der hun vant på solide 25.45 foran Kari natvig som brukte 28.10

Lars Kristian til topps - nå som løper
Lars Kristian Johnsen er mest kjent som en av Norges beste syklister for bare få år tilbake. Nå kan vi vel kalle han for multiidrettsutøver, og med joggesko på beina var han raskere enn de andre 322 gutta i går. Akkurat som for damene opplevde Lars kristian tøffest konkurranse om totalseieren med en løper i en annen pulje. Sven Svensson ble klokket inn på 24.20 mot Lars Kristians 24.17. Forøvrig ble vi nok en gang imponert over Bjørn Lauglo som ikke bare vant klasse 55-59 år, men var helt oppe på 5.plass totalt bkant gutta.

BILDER FRA 2.LØP (Foto:Olav Engen)
Merethe+Braathen+helt+alene+i+tet+i+den+f%F8rste+damepulja%2C+men+det+er+ikke+sikkert+hun+la+merke+til+de+fine+omgivelsene+likevel
Merethe Braathen helt alene i tet i den første damepulja, men det er ikke sikkert hun la merke til de fine omgivelsene likevel
Bente+Holter+fra+L%F8psklubben+1814+fulgte+n%E6rmest+Merethe+i+den+f%F8rste+pulja%2C+og+vant+en+stor+40-44+%E5rs+klasse.++F%F8rstkommende+l%F8rdag+er+hun+en+av+arrang%F8rene+som+kan+%F8nske+velkommen+til+1814-l%F8psfest+i+parken+ved+Eidsvollsbygningen
Bente Holter fra Løpsklubben 1814 fulgte nærmest Merethe i den første pulja, og vant en stor 40-44 års klasse. Førstkommende lørdag er hun en av arrangørene som kan ønske velkommen til 1814-løpsfest i parken ved Eidsvollsbygningen
Trude+Kattem+Holte+%28288%29+vant+dysten+med+Turid+Knudsen+%28252%29+og+vant+klasse+45-49+%E5r%2C+mens+Turid+ble+nr+2+i+40-44.+N%E6rbest+bak+f%F8lger+Sissel+Pettersen+Fuglie+som+kom+p%E5+3.plass+i+40-44
Trude Kattem Holte (288) vant dysten med Turid Knudsen (252) og vant klasse 45-49 år, mens Turid ble nr 2 i 40-44. Nærbest bak følger Sissel Pettersen Fuglie som kom på 3.plass i 40-44
Inger-Lise+Fulglerud+er+enda+en+av+L%F8psklubbens+mange+raske+damel%F8pere+i+klasse+40-44+%E5r.++Inger-Lise+ble+nr.4%2C+mens+det+var+totalt+5+l%F8psklubbjenter+p%E5+top+8+i+klassen+med+35+deltagere
Inger-Lise Fulglerud er enda en av Løpsklubbens mange raske dameløpere i klasse 40-44 år. Inger-Lise ble nr.4, mens det var totalt 5 løpsklubbjenter på top 8 i klassen med 35 deltagere
Jenter+p%E5+rekke+og+rad+p%E5+gangveien.++Vi+ser+bl.a.+Bente+Irene+Odden+%28248%29%2C+og+Kari+Jensen+%28som+skjuler+startnummeret+med+h%E5nden%29
Jenter på rekke og rad på gangveien. Vi ser bl.a. Bente Irene Odden (248), og Kari Jensen (som skjuler startnummeret med hånden)
I+pulja+50%E5r%2B+kom+Anna+Margrethe+Tr%E5ve+i+ensom+majestet+allerede+halvveis+i+l%F8pet+-+etter+at+motbakkene+var+unnagjort.++I+m%E5l+var+hun+1.31+foran+neste+50%2B+jente+i+m%E5l
I pulja 50år+ kom Anna Margrethe Tråve i ensom majestet allerede halvveis i løpet - etter at motbakkene var unnagjort. I mål var hun 1.31 foran neste 50+ jente i mål
N%E6rmest+Anna+fulgte+en+annen+rutinert+l%F8per%2C+Bj%F8rg+Moen.+Bj%F8rg+vant+klasse+55-59+uten+problem.++Sammen+med+henne+ser+vi+Karin+Braathen+%28296%29+som+ble+nr+3+i+klasse+50-54+%E5r.++Bak+disse+to+ser+vi+Solveig+Kalstad+%28306%29+som+tok+igjen+Karin+og+sikret+2.plass+i+klassen.
Nærmest Anna fulgte en annen rutinert løper, Bjørg Moen. Bjørg vant klasse 55-59 uten problem. Sammen med henne ser vi Karin Braathen (296) som ble nr 3 i klasse 50-54 år. Bak disse to ser vi Solveig Kalstad (306) som tok igjen Karin og sikret 2.plass i klassen.
Og+her+kommer+Laila+Sandvold+fra+Fenstad+%28301%29+og+Vigdis+Solheim+fra+%C5sen+%28336%29+i+fint+driv.+Nannestadjenta+l%F8p+fra+litt+mot+slutten...
Og her kommer Laila Sandvold fra Fenstad (301) og Vigdis Solheim fra Åsen (336) i fint driv. Nannestadjenta løp fra litt mot slutten...