Det var sol og det var varmt, men alle var ikke på badetur ved Nordbysjøen torsdag kveld. 365 deltagere løp UKI-karusell på Jessheim stadion noen hundre meter unna, men kanskje noen lurte seg ned til vannet etterpå...(?) Det var 1.500 meter baneløp for de voksne, og Rune Nilsen og Silje Ekroll Jahren løp fortest i varmen.

Alle resultatene finner du: HER

Samleside for løpskarusellene på Romerike finner du: HER

Rune foran Julius og Tommy
Rune Nilsen var raskest på 1.500 meter med tiden 4.22.6, 3,5 sekunder foran Julius Aas som vant yngste herreklasse og 3,7 sekunder foran Tommy Torgersen som tok 2.plass etter Rune i klasse 35-39 år.
Orientering+er+hovedidretten+til+Silje%2C+men+hun+blir+stadig+bedre+ogs%E5+p%E5+flatl%F8p+og+p%E5+ski.+Her+er+hun+klar+til+start+under+Nordisk+mesterskap+i+orientering+i+fjor...
Orientering er hovedidretten til Silje, men hun blir stadig bedre også på flatløp og på ski. Her er hun klar til start under Nordisk mesterskap i orientering i fjor...
Overlegen Silje
Silje Ekroll Jahren var helt suveren blant jentene med tiden 4.51.7, hele 24,8 sekunder foran Anne Lillegård. Imponerende løpt av Silje som er i fin form bare noen dager etter at hun vant uttagningsløpet (langdistanse) til Junior-VM i Orientering - og derfor om 3 uker skal representere Norge i Junior-VM for andre gang.

Neste løp 17.august
Neste løp i UKI-karusellen er torsdag 17.august. Da er det 3 km terrengløp for UKI-karusellen, 200 meter baneløp for Ung-karusellen og barnekarusellen og 3 km terreng for Gå-karusellen.