Odd Blakkisrud i arrangørklubben Nannestad IL forteller at det har vært så mye nedbør den siste tiden at det nå er forferdelig vått i 10 km trasèen.

Dermed velger man å la alle løpe kortløypa på ca 5 km når 3.løp i karusellen arrangeres torsdag 31.august kl 18:30.

Ekstraløp
Det blir også et ekstraløp senere, slik at nye deltagere ennå har mulighet til å få med tre løp som kvalifiserer til den fine Langtrampen-plaketten.

For nye løpere, mosjonister eller gåere som måtte komme til nå, så setter vi opp et "redningsløp" slik at de skal kunne få 3 godkjente til slutt. Dato for dette kommer senere da vi får se hvor mange dette eventuekt gjelder for sier Blakkisrud til kondis.no

Løyperekord 22.22
Unggutten Jan Tage Rustad Melby fra Nannestad løp på 23.04 i kortløypa i 1.løp i årets karusell. I det neste løpet fikk han konkurranse av de "voksne" deltagerne, men var fremdeles raskeste løper - nå med tiden 22.22 som altså er løyperekord i løypa som er ny av året.

Innbydelse Langtrampen 2006:
HER

Samleside for løpskarusllene på Romerike:
HER
Odd+Springtime+Blakkisrud+peker+og+forklarer+for+deltagerne+f%F8r+start+p%E5+det+f%F8rste+l%F8pet+i+Langtrampen+2006.++Etterp%E5+var+han+selvsagt+med+p%E5+selve+l%F8pet+ogs%E5+%21
Odd Springtime Blakkisrud peker og forklarer for deltagerne før start på det første løpet i Langtrampen 2006. Etterpå var han selvsagt med på selve løpet også !