Lørdagens siste løp i Langtrampen i Nannestad rant nesten bort, men likevel startet 18 løpere på det som egentlig skulle være det siste løpet i årets karusell. Trond Harald Sand (bildet) var raskest i langløypa denne gangen.

Jan Tage Rustad Engh var som vanlig suveren på kortløypa.

Løpsleder Odd Blakkisrud sendte oss denne meldinga etter å ha overvært Oslo Maraton i sommervær dagen etter Langtrampen:
Ja, det var litt annerledes vær under 4.løp av Langtrampen på lørdag. Det er nok noe av det våteste som en kan oppleve som løper - og dette gjør man frivillig også! Vi ble veldig overrasket at det stilte hele 18 personer til start. Det må betegnes som utrolig bra!

Ekstraløp
Det blir arrangert et såkalt "redningsløp" førstkommende lørdag 7.oktober kl 14:30. Dette blir gjort for at de som mangler ett løp for å være kvalifisert til den flotte plaketten skal få mulighet til dette. Alle andre som har lyst kan selvsagt også stille opp.
Det løpes bare 5 km-løypa denne dagen, og starten er som vanlig fra Preståsen skole (barneskolen) i Nannestad.