Ole-Arne Schlytter fra Lørenskog FIL ble nr 3 totalt på helmaraton i Påskemaraton 2.påskedag. På 10 km imponerte Vemund Wemundstad med flott tid.

Finværet man hadde forventet ble noen dager forsinket, så de som skulle til Drammen og Påskemaraton ble nok skuffet da de våknet til både 5 og 10 cm snø. Løypene i Drammen var derimot fine

Mer omtale og bilder på hovedsiden

Alle resultatene

Helmaraton
Ole-Arne var en av tre Romeriksløpere på helmaraton, og med tiden 3.06.10 var han tredjemann totalt og nr 2 i klasse 40-49 år. "Jaja.. løpet mitt var jeg fornøyd med allikevel, planen var før løpet å ha en positiv opplevelse, noe jeg hadde. Presset ikke og er derfor fin i beina og klar for trening igjen" skriver han blant annet på sin hjemmeside http://www.schlytter.com/ dagen etter.

Ullensaker/Kisa ILs Olav Engen vant klasse 50-59 år med tiden 3.29.32 og oppsummerte slik: "Det går saktere og saktere med stigende alder, men det gjelder heldigvis også konkurrentene" Rune Åsmot fra Skedsmokorset ble nr 7 i samme klasse med 4.40.08.

Halvmaraton og 10 km
På halvmaraton skilte det 25 sekunder mellom Romerikes to representanter; Runar Lie fra Frogner som ble nr 13 med 1.36.30 og Tom Tande fra Nittedal som kom to plasser lenger ned med 1.36.55.

PÅ 10 km imponerte Vemund Wemundstad som nå løper i Ullensaker/Kisas grønne/gule drakt. Han var "bare" nr 12 på 10 km, men det var i konkurranse med yngre løpere, løpere som kunne vært både barn og barnebarn til Vemund. Tiden hans, 40.15, er raskere enn tiden han toppet aldersstatistikken med i 2006 i klasse 65-69 år.
Super-Vemund, Norges antagelig beste H65-løper...
Engen etter 3 av 4 runder i idylliske Drammen...