Marianne Opsahl og Joachim Skorge raskest på 6 km
422 deltagere fullførte det andre løpet i årets UKI-karusell, og raskest på de 6 kilometerne var Marianne Opsahl og Joachim Skorge. Anders Buraas satte løyperekord i ungdommenes 800 meter. Jenta med startnummer 1 er Anette Bjørkås.
Oppdatert 26.mai med bilder og omtale
Kondis.no/romerike var tilstede på Jessheim med to fotografer. På bildet er fotograf Olav foreviget på jobb - av fotograf Bjørn (løperne er teten i yngste herrefelt)

Alle resultatene

Samleside for løpskarusellene på Romerike 2007

Bildeserie 1: Herrer +UNG-karusell
Bildeserie 2: Kvinner
Det var flotte løpsforhold med 15 varmegrader da andre løp i årets UKI-karusell ble arrangert på Jessheim sist torsdag.. Vinden merket ikke løperne mye til, siden det meste av løypa gikk i skogen. De voksne løp 6 km (ca 4 km sti) mens ungdomsklassene løp 800 meter på variert underlag. Som vanlig var det også barneløp med store startfelt inne på stadion.

Enda mer folksomt dagen før
Dagen før UKI-karusellen var det Tinestafett på Jessheim stadion med 900 deltagere. Imponerende deltagelse og vi så mange raske løpere som Ullensaker/Kisa IL gjerne skulle hatt med på treningene sine.

Løyperekort av Anders
Hurdalsgutten Anders Buraas vant 15-16 års klassen på UNG-karusellens 800 meter (veg/terreng/bane). I fjor satte han løyperekord og i år forbedret han altså sin egen rekord til 2.39.

Joachim og Tommy klart raskest
På 6-kilometersløypa handlet det bare om Vidars Joachim Skorge og arrangørklubbens Tommy Torgersen etter at Sondre Skogsholm og Jonas Nielsen hadde yppet seg litt i starten.
Ungdommen (Joachim altå) seiret over veteranen denne gangen. I feltet for menn 50år+ løp Ole Johan Garli solo inn til dagens 3.beste tid av herrene.

Marianne overlegen, Oda imponerte
Også damene løp 6 km denne gangen, og Marianne Oppsal la seg i tet umiddelbart og økte avstanden til de andre hele veien. Et stykke bak ble det et durabelig oppgjør mellom Bente Holter og Oda Wennemo, som ungdommen (Oda) vant med to sekunders margin. Oda gikk også klart seirende ut av oppgjøret med mamma Anita, som var et drøyt minutt etter med dagens 5 beste dametid.