Det femte løpet i Halmsås og Omegn Skilags trimkarusell ble arrangert onsdag med 22 deltagere.
I langløypa vant som vanlig Espen Antonsen. Aase Kari Eriksen var alene i dameklassen - men hun løper jo jevnt med de fleste gutta og var ikke uten selskap. Hun var faktisk nummer tre totalt

I forrige løp hadde Espen Antonsen hard konkurranse fra Jens Jacobsen, men denne gangen var det en 50åring+ som kom nærmest - og i ærbødig avstand. Lars Ringstad var 1.01 etter Espen, mens Aase Kari Eriksen (SK Vidar og Årnes) fulgte bare 6 sekunder etter der igjen.

Kanskje ser vi alle i Dragsjøen Rundt førstkommende lørdag, og Lars og Aase Kari forbereder seg sikkert også mot Birkebeinerløpet 2 uker senere.

Siste løp i årets trimkarusell arrangeres fra Skogbygda skole 12.september, men tre dager tidligere (søndag 9.sept kl 12:00) er det klart for det 7 km lange "Skogbygda Rundt" samme sted.