Nittedal hundekjørerklubb arrangerte Varingskollen Opp 4.september med rekorddeltagelse og løyperekorder i 4 av 6 klasser. O-løper Hanne Staff slo skiløper Bente Skari med 10 sekunder, mens skiløper Hans Christer Holund var overlegent raskest blant gutta.

105 løpere fullførte årets løp.

ALLE RESULTATENE

Høyt nivå i dameklassen med Hanne og Bente som de beste
Nittedalsjenta Hanne Staff har gitt seg som mesterskapsløper i orientering, men er like fullt en av Norges aller beste (om ikke den beste?) o-løpere fortsatt. På den 1600 meter lange (350 høydemeter) løypa opp Varingskollen satte hun ny bestetid for kvinner med tiden 15.34.

På plassen bak - og bare 10 sekunder etter Hanne - fulgte venninne og pensjonert skiløper Bente Skari. Det var imponerende, og det røper nok også at Bente fortsatt trener en del.

Også etter disse to superkjendisene var det sterke resultater ikke minst av flere unge jenter med Andrea Solbakken som den beste - og vi må helt ned på 8.plass for å finne en sterk løper som Kari Natvig som vant veteranklassen. Andrea satte løyperekord for jenter under 16 år, mens Kari satte løyperekord i 40 år+.

Hans Christer og Team Synnfjell dominerte
I herreklassene var det mye Team Synnfjell i toppen av lista, og suverent best av skiløperne i teamet var Nittedølen Hans Christer Holund som satte løyperekord med 12.28. Thomas Jensen fra Kjellerbedriften FFI var nærmest med 13.32, og deretter fulgte 4 Team Synnfjelløpere.

Vinnerne av klassen under 16 år og 40 år+ hadde en hard prestisjefight som Gjelleråsengutten Sivert Vonen gikk seirende ut av, ett sekund foran Ringerike FIKs Lars Ohren som vant veteranklassen.