Det var "sprintdistanse" på programmet i det nest siste løpet i årets RBIR-karusell. 393 løpere fullførte 2 runder på den nye fine banen i Lillestrøm tirsdag kveld, og raskest var Ole Gorm Berg og Pernille Pedersen.

Det var 15 varmegrader og fine løpsforhold på Lillestrøm stadion. Fra statistikkansvarlig i AFIK, Willy Hauge, har vi fått opplyst at banerekordene (på det gamle banedekket) tilhører Ingar Engelund (8.aug.1976) på 1.53.8 og Kirsti Voldnes (7.august 1977) på 2.15.8. Kirsti er forøvrig mot til supertalentet Ingeborg Løvnes (14-åringen som ble nr 7 i senior-NM med 2.14.44).
Det var natiurligvis ingen som var i nærheten av disse tidene på RBIR-karusellens løp...

ALLE RESULTATENE

Samleside for løpskarusellene og andre løp på Romerike 2007

Ole Gorm Berg var raskest av gutta med 2.12.5, to tideler foran Kjetil Brynildsen og 1.6 sekund foran Øyvind Jacobsen. Alle tre løper i klasse 35-39 år.

Pernille Pedersen som vant yngste klasse var raskest av jentene, 7 tideler foran May Britt Hustad som vant 40-44 års klassen og 6 sekunder foran Trude Katten som vant 45-49 års klassen.

Neste og siste løp i årets RBIR-karusell arrangeres fra Harasletta i Gjerdrum. Det løpes 3 kilometer terrengløp for jentene (kl 18:00) og 5 km for gutta (kl 18:05).