Fint løpsvær, ei terrengløype som var bedre preparert enn noengang før og 275 glade løpere avrundet årets RBIR-karusell. Det er 7 måneder til neste RBIR-karusell, men bare 6 uker til første løp i Vinterkarusellen.

May Britt Hustad (bildet) og Thomas Lunde Jensen løp raskest i sommerkarusellens siste løp.

ALLE RESULTATENE

Samleside for løpskarusellene og andre løp på Romerike 2007

Husk premieutdeling:
Jessheim vidregående skole
Torsdag 18. oktober 2007 kl. 18.30
Alle premier må hentes

May Britt Hustad var ganske overlegen blant kvinnene i lysløypetrasèen ved Harasletta i Gjerdrum, og var 32 sekunder foran neste løper i mål. Deretter kom det fem løpere på seks sekunder med Silje Løken som den beste spurteren av disse. 60 år gamle Bjørg Moen imponerte med å være med i denne pulja.

I kvinnenes langløype (=herreløypa) var Eldbjørg Dirdal Moxnes raskest denne gangen. Hun hadde bare 19 av 170 herreløpere foran seg i mål.

Blant herreløperne var det Thomas Lunde Jensen fra arrangørklubben Dynea/Cytec BIL som var raskest i den 5,23 km lange løypa. Han opparbeidet seg nesten et halvt minutt forsprang til Truls Aastebøl som igjen var over ett minutt foran neste løper.

Slutt for i år - Vinterkarusellen neste
Dette var det siste av de 10 løpene i årets RBIR-karusell. Nå gjenstår bare premieutdelingen (se ovenfor)... men ikke lenge etter det er klart for det første av 10 løp i Vinterkarusellen på Romerike.

Bilder fra Gjerdrum (foto: Olav Engen)
Bj%F8rg+Moen+og+Inger-Marie+Vinje+gikk+hardt+ut+fra+start.+Inger-Marie+ville+gjerne+matche+Bj%F8rg%2C+men+sistnevnte+er+i+veldig+bra+form+i+%E5r+og+holdt+unna+med+11+sekunder+og+vant+klasse+60-64+%E5r.+Inger-Marie+vant+klasse+50-54+%E5r.
Bjørg Moen og Inger-Marie Vinje gikk hardt ut fra start. Inger-Marie ville gjerne matche Bjørg, men sistnevnte er i veldig bra form i år og holdt unna med 11 sekunder og vant klasse 60-64 år. Inger-Marie vant klasse 50-54 år.
Merethe+Moe+%28til+venstre%29+og+Marit+Igland+l%F8p+inn+til+4.+og+2.plass+i+K40-44.+Marit+var+med+i+et+durabelig+oppgj%F8r+om+2.plassen+totalt%2C+men+kom+tre+sekunder+for+sent+og+endte+som+nummer+4+totalt+av+kvinnene.
Merethe Moe (til venstre) og Marit Igland løp inn til 4. og 2.plass i K40-44. Marit var med i et durabelig oppgjør om 2.plassen totalt, men kom tre sekunder for sent og endte som nummer 4 totalt av kvinnene.
Inger+Berntzen+%28278%29+vant+klasse+K55-59.+Bak+henne+ser+vi+blant+annet+Tone+Rud+Fekj%E6r+%28356%29+som+ble+nummer+fire+i+K50-54.
Inger Berntzen (278) vant klasse K55-59. Bak henne ser vi blant annet Tone Rud Fekjær (356) som ble nummer fire i K50-54.
Her+kommer+Inger+Blomseth+%28332%29+og+Marianne+L%F8vseth+%28218%29+foran+er+kobbel+av+l%F8pere...
Her kommer Inger Blomseth (332) og Marianne Løvseth (218) foran er kobbel av løpere...
Kristine+Kronstad+ble+oppmuntret+til+%E5+smile+og+klarte+det+med+glans.+L%F8peren+med+startnummer+288+er+Anne+Helene+Brynildsen
Kristine Kronstad ble oppmuntret til å smile og klarte det med glans. Løperen med startnummer 288 er Anne Helene Brynildsen
To+av+deltagerne+i+K45-49%2C+Irene+Finstad+%28254%29+og+Ida+Engen+%28252%29.
To av deltagerne i K45-49, Irene Finstad (254) og Ida Engen (252).
Be+om+et+smil+-+og+du+f%E5r+et+smil...+i+alle+fall+i+starten+av+l%F8pet.++Det+hadde+kanskje+v%E6rt+vanskeliger+%E5+f%F8lge+oppfordringen+rett+f%F8r+m%E5lgang%2C+eller....%3F
Be om et smil - og du får et smil... i alle fall i starten av løpet. Det hadde kanskje vært vanskeliger å følge oppfordringen rett før målgang, eller....?