Det var tørr asfalt og fine løpsforhold da nest siste løp i Vinterkarusellen på Romerike ble arrangert torsdag. Løpet gikk fra Lillestrøm stadion. Anna Tråve og Kristian Monsen var raskest i den 7 km lange løypa med tidene 29.41 og 23.54.

Anna Margrethe Tråve og Kristian Monsen vant også løpet på Lillestrøm forrige vinter, da med tidene 29.09 og 25.14. Dermed får vi i alle fall bekreftet at Kristian er i bedre form enn i fjor - og da skal det bli morsomt å følge han på de viktigere løpene utover våren og sommeren.

Løypa på Lillestrøm var denne gang helt fri for is og snø med unntak av 3 meter i enden av en gangveitunell. Selv om det blåste litt var det derfor gode forhold for de 140 løperne.

ALLE RESULTATENE

Samlesider for løpskarusellene og andre løp på Romerike
2005 2006 2007 2008

Det tiende og siste løpet i årets Vinterkarusell arrangeres på Kløfta lørdag 8.mars kl 14:40, start ved Kløfta stadion.

103 Olav Linde 44:17 M 75-79 ÅR
Starten+har+g%E5tt....og+l%F8pere+i+bevegelse+skaper+fine+farger+n%E5r+man+fotograferer+uten+blits.+M%E5nen+i+bakgrunnen+er+den+nye+LSK-hallen+%28foto%3A+Olav+Engen%29.
Starten har gått....og løpere i bevegelse skaper fine farger når man fotograferer uten blits. Månen i bakgrunnen er den nye LSK-hallen (foto: Olav Engen).
Kristian+Monsen+plasserer+seg+mer+beskjedent+i+premiek%F8en+enn+han+gj%F8r+i+l%F8ypa.+Her+venter+kan+p%E5+karusellpremien+%28for+minst+5+fullf%F8rte+l%F8p%29+men+stiller+seg+opp+bak+b%E5de+Tove+Ulrikke+Andersen+og+Morten+S%F8rum.
Kristian Monsen plasserer seg mer beskjedent i premiekøen enn han gjør i løypa. Her venter kan på karusellpremien (for minst 5 fullførte løp) men stiller seg opp bak både Tove Ulrikke Andersen og Morten Sørum.