Hvis noen har prøvd bildelinken i løpet av tirsdag før 20:00, opplevde de å ikke finne et eneste bilde. Bildeserien ble slettet ved et arbeidsuhell, men nå kommer den tilbake:

Det var et av de sterkeste vinterkarusellfeltene noensinne som løp 5.2 km på Kløfta lørdag 8.mars - på selveste kvinnedagen. Nedenfor følger en bildeserie tatt av Bjørn Hytjanstorp (kommentarer Olav Engen)
De+seks+f%F8rste+p%E5+resultatlista+var+f%F8rst+ute+ogs%E5+i+starten%3A+Her+ser+vi+%D8yvind+Heiberg+Sundby+i+front+med+startnr+391%2C+vi+ser+ellers+bare+armen+til+Gerard+Cornelissen%2C+392+er+Andre+Hammer%F8+L%F8seth+som+vant%2C+379+er+John+Henry+Strupstad%2C+med+hvit+lue+ser+vi+Tor+Erik+Nyqvist+og+i+gul%2Fgr%F8nn+UllKisa-drakt+ser+vi+Kristian+Monsen
De seks første på resultatlista var først ute også i starten: Her ser vi Øyvind Heiberg Sundby i front med startnr 391, vi ser ellers bare armen til Gerard Cornelissen, 392 er Andre Hammerø Løseth som vant, 379 er John Henry Strupstad, med hvit lue ser vi Tor Erik Nyqvist og i gul/grønn UllKisa-drakt ser vi Kristian Monsen
Andre+Hammer%F8+L%F8seth+l%F8per+her+inn+til+dagens+beste+tid%3A+16.06+p%E5+5.2+kuperte+kilometer.+Spurtkanonen+Gerard+Cornelissen+f%F8lger+n%E6rmest+-+12+sekunder+bak+Tjalvel%F8peren.
Andre Hammerø Løseth løper her inn til dagens beste tid: 16.06 på 5.2 kuperte kilometer. Spurtkanonen Gerard Cornelissen følger nærmest - 12 sekunder bak Tjalveløperen.
%D8ivind+Heiberg+Sundby+l%F8per+inn+til+tredjeplass%2C+fulgt+av+Kristian+Monsen+som+m%E5tte+n%F8ye+seg+med+en+uvanlig+4.plass+til+tross+for+at+han+l%F8p+et+halvt+minutt+fortere+enn+da+han+vant+i+fjor.
Øivind Heiberg Sundby løper inn til tredjeplass, fulgt av Kristian Monsen som måtte nøye seg med en uvanlig 4.plass til tross for at han løp et halvt minutt fortere enn da han vant i fjor.
Sist+vi+s%E5+Ren-Eng-l%F8peren+John+Henry+Strupstad+p%E5+Romerike+l%F8p+han+dr%F8ye+55+runder+p%E5+Trandum+i+en+1.5+kilometers+runde+-+hvilket+ga+ultradebutanten+andreplass+i+Eidsvoll+6-timers+med+imponerende+83%2C210+km.++P%E5+Kl%F8fta+l%F8p+han+bare+en+eneste+runde+som+de+andre%2C+og+kom+inn+p%E5+femte+beste+tid+totalt.
Sist vi så Ren-Eng-løperen John Henry Strupstad på Romerike løp han drøye 55 runder på Trandum i en 1.5 kilometers runde - hvilket ga ultradebutanten andreplass i Eidsvoll 6-timers med imponerende 83,210 km. På Kløfta løp han bare en eneste runde som de andre, og kom inn på femte beste tid totalt.
Tor+Erik+Nyqvist+var+en+av+Norges+beste+maratonl%F8pere+den+tiden+han+bodde+p%E5+Romerike.+N%E5+er+han+tilbake+i+%D8ystre+Slidre%2C+men+veteranen+l%F8per+fortsatt+veldig+fort.+Sjette+plass+totalt+og+klar+seier+i+Menn+40-44+%E5r.+
Tor Erik Nyqvist var en av Norges beste maratonløpere den tiden han bodde på Romerike. Nå er han tilbake i Øystre Slidre, men veteranen løper fortsatt veldig fort. Sjette plass totalt og klar seier i Menn 40-44 år.
L%F8renskoggutt+og+terrengspesialist+%28og+skil%F8per%29+Jonas+Lur%E5s+Hammer+viser+at+han+l%F8per+fort+ogs%E5+p%E5+asfalt.+Han+ble+beste+ungdomsl%F8per+p%E5+Kl%F8fta+da+han+vant+16-17-%E5rs+klassen+p%E5+7.beste+tid+totalt.
Lørenskoggutt og terrengspesialist (og skiløper) Jonas Lurås Hammer viser at han løper fort også på asfalt. Han ble beste ungdomsløper på Kløfta da han vant 16-17-års klassen på 7.beste tid totalt.
Olav+Kleiveland+holder+unna+for+Runar+Gilberg%2C+og+de+l%F8per+inn+til+tredjeplasser+i+henholdsvis+M35-39+og+M40-44.+Litt+lenger+bak+ser+vi+at+en+av+Gilbergs+elever+%28Christina+Bus+Holth%29+nesten+holdt+f%F8lge+med+treneren.+Kjenner+vi+treneren+rett+har+han+ikke+noe+i+mot+%E5+bli+sl%E5tt+av+elevene+heller+-+p%E5+en+dag+han+selv+l%F8per+p%E5+sitt+beste.
Olav Kleiveland holder unna for Runar Gilberg, og de løper inn til tredjeplasser i henholdsvis M35-39 og M40-44. Litt lenger bak ser vi at en av Gilbergs elever (Christina Bus Holth) nesten holdt følge med treneren. Kjenner vi treneren rett har han ikke noe i mot å bli slått av elevene heller - på en dag han selv løper på sitt beste.
Christina+Bus+Holth+slapp+bare+11+karer+foran+seg+i+den+t%F8ffe+l%F8ypa%2C+og+Vidarl%F8peren+vant+selvsagt+kvinneklassen+suverent.+
Christina Bus Holth slapp bare 11 karer foran seg i den tøffe løypa, og Vidarløperen vant selvsagt kvinneklassen suverent.
Trond+Inge+Carlsen+fra+Rustad+IL++l%F8per+inn+til+seier+i+M45-49+og+spurtbeseirer+Nyqvist+junior+%28Jostein%29+som+ble+nr+2+i+M16-17.
Trond Inge Carlsen fra Rustad IL løper inn til seier i M45-49 og spurtbeseirer Nyqvist junior (Jostein) som ble nr 2 i M16-17.
+Lange+tigts+er+for+pyser%2C+og+Arne+Gilberg+er+ingen+pyse.+Det+var+ikke+minusgrader...++Arne+ble+nummer+to+i+M45-49.
Lange tigts er for pyser, og Arne Gilberg er ingen pyse. Det var ikke minusgrader... Arne ble nummer to i M45-49.
Hassan+Bouka%2C+IL+i+BUL%2C+femtemann+i+M35-39
Hassan Bouka, IL i BUL, femtemann i M35-39
Oddbj%F8rn+Homstvedt+er+ikke+vant+med+17.plasser+i+de+lokale+karusell%F8pene%2C+men+denne+gangen+m%E5tte+han+se+16+l%F8pere+foran+seg+og+krykkene+i+m%E5l.+Det+var+en+t%F8ff+dag+p%E5+jobben...
Oddbjørn Homstvedt er ikke vant med 17.plasser i de lokale karuselløpene, men denne gangen måtte han se 16 løpere foran seg og krykkene i mål. Det var en tøff dag på jobben...
Kjetil+Brynhildsen+holdt+unna+for+Steinar+Lien+%28skjult+bak+Kjetil%29+med+2+sekunder...+det+ble+6.plass+i+M35-39
Kjetil Brynhildsen holdt unna for Steinar Lien (skjult bak Kjetil) med 2 sekunder... det ble 6.plass i M35-39
Oppeg%E5rd-l%F8per+Steinar+Lien+p%E5+vei+inn+til+5.plass+i+M40-44
Oppegård-løper Steinar Lien på vei inn til 5.plass i M40-44
Den+gamle+storl%F8peren%2C+Ivar+Egeberg+fra+Blaker%2C+l%F8per+inn+til+nok+en+seier+i+M55-59+%E5r+-+men+denne+gangen+var+det+bare+8+sekunder+til+nestemann.+BUL-l%F8per+og+Hadelending+Sten+Solfjeld+er+p%E5+vei+tilbake+etter+sykdom-+og+skade%2C+og+matchet+nesten+sin+tidligere+klubbkollega+i+IL+i+BUL.
Den gamle storløperen, Ivar Egeberg fra Blaker, løper inn til nok en seier i M55-59 år - men denne gangen var det bare 8 sekunder til nestemann. BUL-løper og Hadelending Sten Solfjeld er på vei tilbake etter sykdom- og skade, og matchet nesten sin tidligere klubbkollega i IL i BUL.
UllKisa-l%F8per+Trine+Bogstad+Mangerud+var+klart+raskeste+veteran+med+seier+i+K55-59+og+4.plass+totalt.+Litt+uvanlig+i+karusellen+var+det+ellers+at+beste+herrel%F8per+50%E5r%2B+var+helt+nede+p%E5+20.plass+%28Steinar+Skaar%2C+LK1814%29.
UllKisa-løper Trine Bogstad Mangerud var klart raskeste veteran med seier i K55-59 og 4.plass totalt. Litt uvanlig i karusellen var det ellers at beste herreløper 50år+ var helt nede på 20.plass (Steinar Skaar, LK1814).
Vi+avslutter+bildeserien+med+to+kamerater+i+ivrig+samtale+under+oppvarminga%2C+Sten+Solfjeld+og+Stein+Frode+Bech.+Sten+ble+som+foran+nevnt+nummer+2+i+M55-59+mens+Stein+var+nummer+4+i+M45-49+p%E5+et+dr%F8yt+minutt+svakere+tid....+de+er+fortsatt+venner.
Vi avslutter bildeserien med to kamerater i ivrig samtale under oppvarminga, Sten Solfjeld og Stein Frode Bech. Sten ble som foran nevnt nummer 2 i M55-59 mens Stein var nummer 4 i M45-49 på et drøyt minutt svakere tid.... de er fortsatt venner.