Løyperekord av Kristian Monsen
Kristian Monsen (bildet) vant 2.løp i UKI-karusellen på 18.36 som er 9 sekunder bedre enn den tidligere løyperekorden til Sindre Buraas satt i 2005. Marianne Opsahl vant en hard fight med yngre løpere i kvinneklassen. I Ung-karusellen satte 14 år gamle Kristine Vognild fra Hurdal IL ny løyperekord for jenter.
Kristine+Vognild+var+under+den+gamle+l%F8yperekorden+ogs%E5+p%E5+karusellens+1.l%F8p+hvor+dette+bildet+er+fra%2C+men+da+ble+hun+sl%E5tt+med+ett+sekund+av+Bettina+Nilssen+%28foto%3A+Olav+Engen%29
Kristine Vognild var under den gamle løyperekorden også på karusellens 1.løp hvor dette bildet er fra, men da ble hun slått med ett sekund av Bettina Nilssen (foto: Olav Engen)
Alle resultatene

Samlesider for løpskarusellene og andre løp på Romerike
2005 2006 2007 2008

325 deltagere fullførte det 2. løpet. Det kom mye nedbør på dagen i dag, men med karusellen så kom solen og 13-14 grader.

Det var mange sterke tider, og Kristian Monsen fra Ull/Kisa satte altså ny løyperekord i den ordinære UKI-karusell på 6 km vei/terreng. Det var 1.10 ned til Tommy Torgersen på 2.plass.

I kvinneklassen ble det tettere, men Marianne Opsahl holdt unna for to unge jenter og sikret seg seieren 2 sekunder foran Ragnhild Haga og 6 sekunder foran Oda Wennemoe.

Løyperekord satte også Kristine Vognild fra Hurdal IL i UKI-Ungkarusellen med tiden 3:03 på 800 m vei/terreng. Sterkt av en jente som bare er 14 år.
Top 10 kvinner og menn i ordinær UKI-karusell:
.......................................................
Magne Haga Åsen IL 21:07
Gutta+i+m%E5l+st%E5r+der+alltid...+og+knepper+inn+l%F8pere+b%E5de+fra+barnekarusellen%2C+ungkarusellen%2C+den+ordin%E6re+UKI-karusellen+og+G%E5-karusellen.+12.juni+er+de+p%E5+plass+igjen+-+da+er+det+klart+for+3.l%F8p+i+%E5rets+UKI-karusell+%28foto%3A+Bj%F8rn+Hytjanstorp%29.
Gutta i mål står der alltid... og knepper inn løpere både fra barnekarusellen, ungkarusellen, den ordinære UKI-karusellen og Gå-karusellen. 12.juni er de på plass igjen - da er det klart for 3.løp i årets UKI-karusell (foto: Bjørn Hytjanstorp).