Harald Furuseth og Kristine Vognild til topps
Det andre løpet i "Langtrampen" i Nannestad kolliderte med skoleferiestarten, men det var likevel 36 deltagere som løp "Preståsrunden". Raskest var Harald Furuseth av gutta og Kristine Vognild av jentene. Bildet: Tom Henning Gulliksen, 5.mann totalt.

Halvparten av deltagerne løp i konkurranseklassene og halvparten i trimklasse uten tidtaging. Det var fint vær og fine løpsforhold under lørdagens løp.
Resultater:
..............................................................
2005 2006 2007 2008
Bilder fra Langtrampen (Foto: Olav Engen hvis ikke annet er nevnt)
Rett+f%F8r+start....+%28Foto%3A+Marianne+Pay%29.
Rett før start.... (Foto: Marianne Pay).
Harald+Furuseth+fra+Ull%2FKisa+IL+var+f%F8rstemann+mot+m%E5l.+Vi+ser+neste+l%F8per+10+sekunder+bak.
Harald Furuseth fra Ull/Kisa IL var førstemann mot mål. Vi ser neste løper 10 sekunder bak.
Bare+10+seklunder+etter+Harald+Furuseth+kom+Bj%F8rn+Langseth+inn+til+2.plass+totalt+og+2.plass+i+klasse+M40-44+%E5r.
Bare 10 seklunder etter Harald Furuseth kom Bjørn Langseth inn til 2.plass totalt og 2.plass i klasse M40-44 år.
Med+90+meter+igjen+til+m%E5l+har+Tron+Harald+Sand+tilsynelatende+god+kontroll+p%E5+mannen+bak+-+Bj%F8rn+Hytjanstorp.+Men%2C+sistenevnte+spurtet+bra+og+det+var+s%E5+vidt+Tron+Harald+fikk+kastet+seg+f%F8r+i+m%E5l.
Med 90 meter igjen til mål har Tron Harald Sand tilsynelatende god kontroll på mannen bak - Bjørn Hytjanstorp. Men, sistenevnte spurtet bra og det var så vidt Tron Harald fikk kastet seg før i mål.
Bj%F8rn+Hytjanstorp+fighter+bra+p%E5+de+siste+meterne%2C+men+la+inn+spurten+litt+for+sent.
Bjørn Hytjanstorp fighter bra på de siste meterne, men la inn spurten litt for sent.
Tom+Henning+Gulliksen+l%F8per+inn+til+5.plass+totalt%2C+bare+1.09+etter+totalvinneren.
Tom Henning Gulliksen løper inn til 5.plass totalt, bare 1.09 etter totalvinneren.
N%E5r+Kristine+Vognild%2C+Bjerke+IL%2C+stiller+opp+i+Langtrampen+blir+det+alltid+beste+tid+av+jentene%2C+slik+var+det+denne+gangen+ogs%E5.+Hun+har+selv+l%F8yperekorden+fra+3.l%F8pet+i+fjor+p%E5+23.08.+Bak+Kristine+ser+vi+Ove+Hansen+fra+Nannestad.
Når Kristine Vognild, Bjerke IL, stiller opp i Langtrampen blir det alltid beste tid av jentene, slik var det denne gangen også. Hun har selv løyperekorden fra 3.løpet i fjor på 23.08. Bak Kristine ser vi Ove Hansen fra Nannestad.