Aase Kari Eriksen og Andreas Molden var raskest i Halmsåskarusellens 6.løp fra Skogbygda skole i går. Dermed er karusellen slutt for i år, men allerede førstkommende søndag går Skogbygda Rundt i en forlenget (7 km) utgave av onsdagens løype.

Det var mildt sagt våte forhold i terrengløypa i Skårerberget, selv om det var opphold under løpet. Nå er det heldigvis meldt bedre vær fram mot helgen, så da blir det sikkert mye bedre til Skogbygda Rundt.

På tordagens løp var det bare 18 deltagere, men til sammen har det vært med 53 løpere i årets karusell, og 27 av disse har fått premie for å ha fullført minst fire av løpene (Skogbygda Rundt teller med - slik at flere har mulighet til å bli premiert).

Reprise med Andreas foran Rune
Andreas Molden og Rune Engebråten stakk fra de øvrige rett fra start i onsdagens løp, og unggutten Andreas var nok en gang sterkest - og vant med 10 sekunder til gode på Rune. De brukte henholsvis 57 og 60 sekunder mer enn forrige gang i denne løypa.

Aase Kari alene
Aase Kari Eriksen ble liggende hele løpet alene, og endte opp 1.28 etter Andreas, men med 4 minutters margin til "hovedfeltet"... NÅ er det Birkebeinerløpet om en drøy uke som blir det neste målet for Årnesjenta.

Skogbygda Rundt
Skogbygda Rundt (Nes) arrangeres for 25.gang, og de siste årene har løypa gått på de smale men fine stier fra Skogbygda skole. Løypa for de voksne er 7 kilometer, mens klasse 7-12 år løper 1,5 km. Vi har masse flotte uttrekkspremier forteller Arne Moen i Halmssås og Omegn Skilag, som håper på mange deltagere til helgens løp.