Anders Buraas løp raskest på 800 meter i UKI-karusellens siste løp. Med tiden 2.04.2 var han 1,5 sekunder foran Kevin Fritz. Anne Lillegård var raskest av kvinnene med 2.32.6 - 4,5 sekunder raskere enn Frida Forberg. Totalt kan årets karusell vise til 1750 starter og 620 deltagere.

Resultater 6.løp + klassevinnere totalt 2008

Samlesider for løpskarusellene og andre løp på Romerike:
2005 2006 2007 2008

Så var UKI-karusellen 2008 historie. Det 6. og siste løpet ble arrangert i flott høstvær på lørdag. Kun 152 deltagere fullførte siste løp, men det er tradisjon for at vi har færre deltagere i det siste løpet sier løpsleder Tron J Wiik i Ull/Kisa IL, som fortsetter:
Mange er nok fornøyd med løpesessongen og gleder seg til skiene kan finnes frem. I tillegg er det nok mange som har løpt Birkebeinerløpet i dag.

Unggutta løp raskest
Det var altså to unge løpere på topp på 800-meteren på Jessheim stadion. Anders Buraas løp på 2.04.2 mens Kevin Fritz fikk tiden 2.05.7.

Litt eldre Thomas Roth - årets junior-NM vinner og UM-vinner på samme distanse - tok det litt roligere og var tredjemann på 2.08.8. Lillebror Andreas vant 800 meter i Ung-karusellen på ny pers, 2.09.1.

Veteranseier på kvinnesiden
Anne Lillegård, som også vant 800 meter på RBIR-karusellen fire dager tidligere, var raskest av kvinnene med 2.32.6 foran Frida Kristine Forberg som vant yngste klasse med tiden 2-37.1.

I Ung-karusellen løp Vilde Noraker Alfarrustad raskest med 2.43.8.