Det ble seire til OSI ved Rowena Bell-Scott (bildet) og IL i BUL ved Andreas Østvold da 2.løp i Vinterkarusellen på Romerike ble arrangert lørdag. Tidene deres var 18.27 og 16.38.

162 deltagere fullførte løpet som gikk fra Sørum Skole i Lørenfallet. Det er 10 mindre enn på tilsvarende løp i fjor. Sammenlagt etter 2 løp er det i år 346 starter mot 356 i fjor.

Alle resultatene

Samlesider for løpskarusellene og andre løp på Romerike:
2005 2006 2007 2008

Rowena, nytt bekjentskap i Vinterkarusellen
For 3 uker siden løp Rowena Bell-Scott fra OSI sitt første løp i Vinterkarusellen på Romerike. Da var det også halvmaraton på programmet, men Rowena løp og vant 5-kilometeren (med bare tre gutter foran seg på resultatlista).

Denne gangen var det 5 km for alle, og Rowena vant på nytt, 36 sekunder foran Hilde Gjessing fra Tyrving som løp på 19.03. Hilde var nummer 2 også i fjor (18.17), da var hun bare 11 sekunder etter Aase kari Eriksen.

Nytt (nesten) bekjentskap på topp også i herreklassen
Andreas løp ett løp i Vinterkarusellen sesongen 2005-6, så han er bare nesten nytt bekjentskap. BUL-løperen vant overlegent med tiden 16.38, 35 sekunder foran Lørenskog FILs Øistein Olsen. Disse tok dobbeltseier i M23-34, mens vinneren av M40-44 - Sverre Gunnar Brunstad fra Lørenskog FIL - var tredje raskest med tiden 17.24.

Ellers er det helt klart en foryngelse i toppen av resultlistene fra Vinterkarusellen i forhold til tidligere år. Ingen kvinner i top 5 eller menn i top 10 løper i aldersklasser 50 år+. Det høres kanskje selvfølgelig ut, men det hører med til unntakene.

50år+
Ser vi på løperne 50 år og eldre har Inger Berntzen fra Fet nå rykket opp i K60-64, som hun "selvsagt" vant - på dagens 6.beste tid av kvinnene. KM-vinner på halvmaraton i klasse M50-54 - Lars Sverdrup-Thygeson fra Asker - var raskest av herrene 50år+ med tiden 18.34 på 14.beste løpstid.