.
Christina+Bus+Holth+var+i+tet+og+kom+i+m%E5l+hele+2.02+foran+neste+damel%F8per+%28Foto%3A+Olav+Engen%29.
Christina Bus Holth var i tet og kom i mål hele 2.02 foran neste dameløper (Foto: Olav Engen).

82 Henning Høgheim Ull/Kisa IL 33.56 M70-74
Flere bilder fra Jessheim (foto: Olav Engen)
Kristian+Monsen+hadde+en+luke+til+konkurrentene+allerede+ved+1+km.
Kristian Monsen hadde en luke til konkurrentene allerede ved 1 km.
Simen+Rustad+l%E5+p%E5+2.plass+tidlig+i+l%F8pet%2C+men+m%E5tte+se+seg+passert+av+b%E5de+lillebror+Eirik+og+Sverre+Brunstad+p%E5+tilbaketuren+fra+vendepunkt.
Simen Rustad lå på 2.plass tidlig i løpet, men måtte se seg passert av både lillebror Eirik og Sverre Brunstad på tilbaketuren fra vendepunkt.
Vegard+%D8lstad+-+godt+innpakket+-+drar+her+p%E5+Eirik+Rustad.
Vegard Ølstad - godt innpakket - drar her på Eirik Rustad.
%D8istein+Olsen+fra+L%F8renskog+FIL+ble+nummer+3+i+M23-34+og+6+totalt.
Øistein Olsen fra Lørenskog FIL ble nummer 3 i M23-34 og 6 totalt.
Oddbj%F8rn+Homstvedt+l%E5+p%E5+7.plass+ved+1+km+og+holdt+plassen+helt+til+m%E5l.+Det+ble+seier+i+M45-49.+Startnummer+540+er+Mattias+Oppegaard+som+%E5pnet+optimistisk+men+fikk+det+tyngre+etter+hvert%2C+likevel+holdt+det+til+seier+i+M18-19.
Oddbjørn Homstvedt lå på 7.plass ved 1 km og holdt plassen helt til mål. Det ble seier i M45-49. Startnummer 540 er Mattias Oppegaard som åpnet optimistisk men fikk det tyngre etter hvert, likevel holdt det til seier i M18-19.
Trond+Inge+Carlsen+fra+Rustad+IL+ble+nr+2+i+M45-49%2C+tre+sekunder+etter+Homstvedt.
Trond Inge Carlsen fra Rustad IL ble nr 2 i M45-49, tre sekunder etter Homstvedt.
Her+kommer+starten+p%E5+hovedfeltet...
Her kommer starten på hovedfeltet...
...og+her+har+vi+flere+fra+hovedfeltet...
...og her har vi flere fra hovedfeltet...
Her+kommer+treningskameratene+Stein+Frode+Bech+og+Ragnar+Solberg+-+men+ikke+bedre+kamerater+enn+at+de+sl%E5ss+hardt+om+%E5+komme+f%F8rst+til+m%E5l.+Stein+vant+med+noen+f%E5+meter+denne+gangen.
Her kommer treningskameratene Stein Frode Bech og Ragnar Solberg - men ikke bedre kamerater enn at de slåss hardt om å komme først til mål. Stein vant med noen få meter denne gangen.
Her+kommer+fotografens+lillebror...+Knut+Engen+ble+nummer+10+i+Menn+50-54.
Her kommer fotografens lillebror... Knut Engen ble nummer 10 i Menn 50-54.
Litt+bak+i+feltet...
Litt bak i feltet...
Torfinn+Langeland+l%F8p+i+sin+tid+det+aller+f%F8rste+Jessheim+Vintermaraton+i+dette+omr%E5det+-+i+par+med+fotografen.+Den+gangen+var+begge+i+Xerox%2C+n%E5+har+Torfinn+konvertert+til+konkurrenten+Canon.
Torfinn Langeland løp i sin tid det aller første Jessheim Vintermaraton i dette området - i par med fotografen. Den gangen var begge i Xerox, nå har Torfinn konvertert til konkurrenten Canon.
Eva+Martinsen+fra+L%F8renskog+Kommune+ble+nummer+3+i+K55-59.
Eva Martinsen fra Lørenskog Kommune ble nummer 3 i K55-59.
Monsen+p%E5+vei+mot+m%E5l.+Han+l%F8p+med+piggsko+og+var+godt+forn%F8yd+med+skovalget+p%E5+det+litt+vanskelige+f%F8ret.+Om+en+uke+er+han+p%E5+startstreken+i+NM+Vintertriatlon+-+s%E5+l%F8rdagens+l%F8p+var+en+fin+gjennomkj%F8ring.
Monsen på vei mot mål. Han løp med piggsko og var godt fornøyd med skovalget på det litt vanskelige føret. Om en uke er han på startstreken i NM Vintertriatlon - så lørdagens løp var en fin gjennomkjøring.
Eirik+Rustad+avsluttet+bra+og+sikret+seg+2.plass+totalt+og+seier+i+M20-22.
Eirik Rustad avsluttet bra og sikret seg 2.plass totalt og seier i M20-22.
Tore+Berg+fra+Lillestr%F8mklubben+Ceres+ble+nummer+2+i+M50-54+og+var+10.herrel%F8per+i+m%E5l.
Tore Berg fra Lillestrømklubben Ceres ble nummer 2 i M50-54 og var 10.herreløper i mål.
Nina+W+Ytterstad+l%F8p+inn+til+en+klar+2.plass+totalt+og+en+enda+klarere+seier+i+K45-49.
Nina W Ytterstad løp inn til en klar 2.plass totalt og en enda klarere seier i K45-49.
En+forn%F8yd+Eirik+etter+l%F8pet...
En fornøyd Eirik etter løpet...
En+forn%F8yd+Kristian+etter+l%F8pet...
En fornøyd Kristian etter løpet...
En+forn%F8yd+Christina+etter+l%F8pet...
En fornøyd Christina etter løpet...
Ivar+Egeberg+var+involvert+i+en+heftig+spurt+-+som+han+tapte+med+30+centimeter.+Derimot+vant+han+klasse+M55-59.+Men+s%E5+du+noe+under+lua+da%2C+Ivar%3F+
Ivar Egeberg var involvert i en heftig spurt - som han tapte med 30 centimeter. Derimot vant han klasse M55-59. Men så du noe under lua da, Ivar?
Bj%F8rn+Hytjanstorp+til+m%E5l%2C+forn%F8yd+med+ny+pers+i+l%F8ypa.+Dagen+etter+jogget+han+ned+med+en+57+kilometer+lang+l%F8petur+i+Asker.
Bjørn Hytjanstorp til mål, fornøyd med ny pers i løypa. Dagen etter jogget han ned med en 57 kilometer lang løpetur i Asker.
Rene+Fredholm+Larsen+fra+%C5sen+vant+yngste+klasse%2C+M12-13+-+og+hadde+99+av+142+l%F8pere+bak+seg+i+m%E5l.
Rene Fredholm Larsen fra Åsen vant yngste klasse, M12-13 - og hadde 99 av 142 løpere bak seg i mål.
Her+er+vennene+Stein+Frode+og+Ragnar+etter+m%E5lgang+-+fortsatt+gode+venner+selv+om+den+ene+tapte+duellen+som+den+andre+vant.
Her er vennene Stein Frode og Ragnar etter målgang - fortsatt gode venner selv om den ene tapte duellen som den andre vant.
Hytjanstorp+gratulerer+Monsen+med+seieren...
Hytjanstorp gratulerer Monsen med seieren...