Eirik+Rustad+underveis+til+2.plass+etter+Kristian+Monsen+p%E5+4.l%F8p+i+Vinterkarusellen+%28Jessheim+i+romjula%29.+Foto%3A+Olav+Engen
Eirik Rustad underveis til 2.plass etter Kristian Monsen på 4.løp i Vinterkarusellen (Jessheim i romjula). Foto: Olav Engen
Torsdag 26.februar kl 18:30 er det kveldsløp i Vinterkarusellen på Romerike fra Lillestrøm stadion. Løypa er 7 km og går tur/retur på gangveier. I fjorårets løp vant Kristian Monsen med tiden 23.54 foran Eirik Rustad (bildet) som løp på 25.36. Anna Tråve var klart raskest av damene med 29.41.

Til sammen deltok 140 løpere i fjorårets løp på Lillestrøm.

Løypa på Lillestrøm er helt flat de første 2 km, deretter er det 1,5 km ganske hard motbakke før man snur og løper samme vei tilbake.

Starten er altså kl 18:30.
Dette er nest siste løp i Vinterkarusellen denne gangen, men ikke noe tyder på at vinteren nærmer seg slutten. Det er snøføre på brøytede gangveier, men varmegrader og sol som i dag (mandag) kan også gjøre at løperne får ren asfalt.

Det er fullt mulig å melde seg på til enkeltløp.