Det er fortsatt store mengder snø på Romerike, men akkurat i dag fikk vi den første fornemmelse av vår med flere varmegrader og smelting av snø på veier og hustak.

Lørdag kl 14:30
er det allerede sesongens siste løp for den lokale Vinterkarusellen, og distansen er 5.0 km med start og mål ved Kløfta stadion.

Det er ei ganske kupert løype som løpes tur/retur på gangveier og landevei. Ofte dukker det opp mange skarpskodde løpere til dette siste løpet i Vinterkarusellen på Romerike, og i fjor var feltet sterkere enn kanskje noen gang.

Sterke løpere i fjorårets løp på Kløfta
André Hammerø Løseth fra Kristiansand IF vant 5-kilometeren i den kuperte løypa på 16.06, og på plassene bak fulgte Gerard Cornelissen fra SK Vidar, Øivind Heiberg Sundby fra IK Tjalve, Kristian Monsen fra Ullensaker/Kisa IL og John Henry Strupstad fra FIK Ren-Eng.

I dameklassen ble det suveren seier til Kristina Bus Holth fra SK Vidar med tiden 18.33.

Omtale fra fjorårets løp

Bilder fra fjorårets løp

Vinterkaruselljubilanter
I løpet av vinterens karusell er det ytterligere et antall løpere som har passert 100 løp i Vinterkausellens (når det skjedde i parantes):