Strømmens jenter og Ull/Kisas gutter til topps
Den klart største klassen i Bruvollenstafetten som arrangeres av Blaker IL er jenteklassen. I år var det med 10 jentelag, og selv med flere forfall på gode løpere ble det overlegen seier til Strømmen IF som også hadde 2.laget på 5.plass.

I gutteklassen (fire lag) vant Ullensaker/Kisa IL.

Jentene til Strømmen (Mathea - Mari - Oda - Emilie - Vilde og Linn) brukte 6.07.60 mens Ull/Kisa-gutta brukte 5.35.32. De 6 etappene var totalt 2.050 meter.

I seniorklassen vant Lørenskog FIL for tredje gang både i herre- og dameklassen og sikret seg dermed to vandrepokaler.

Indre Akershus Blad (indre.no) intervjuer bl.a. Ivar Egeberg som løp den første Bruvollenstafetten for 46 år siden.

Blakers fotballgutter ledet herrestafetten

Blaker ILs hjemmeside

Bildet: Vilde Alfarrustad løp 3.etappe for Strømmen i Bruvollenstafetten. Dette bilder er fra Stomperudkarusellen i fjor (foto: Bjørn Hytjanstorp).