Ole Kristian Heggheim fra KIF Friidrett vant foran skiløperen Eivind Knutsen fra Oddersjaa. Imponerende av juniorløperen som avanserte fra 4. til 2. plass i siste del av løypa. Den siste plassen på pallen gikk til Kristiansand O-klubb's Baptiste Rollier. Vinnertida til Heggheim ble 18.27 og var 5 sekunder bak løyperekorden til Holger Hott, fra i fjor. Hott hadde vrikket ankelen og kunne ikke delta i årets løp.

I dameklassen vant Inger Saanum fra Mandal foran Solveig Pedersen, KIF. Anne Kari Borgersen tok den siste pallplassen i dameklassen. Saanum satte ny løyperekord for damer med tiden 23.30. Borgersen hadde den gamle som var på 24.09.

Løpet går fra Spicheren treningssenter på Gimlemoen i Kristiansand og har mål på toppen av "den omvendte båt. Den omvendte båt er et kjent turmål i Kristiansandsdistriktet. Løypa er 4830 meter lang og har 205 meter stigning. Arrangør var Kristiansand O-klubb.