Våt 10 km
Søndag ble 2 løp i karusellen arrangert og det var 13 forhåpningsfulle løpere som stod på startstreken.Løpet ble spennende helt i fra starten og det var 4 løpere som skilte seg ut tidlig.Tarald Lie Kviteseid IL, tok teten fra start, men Turi Malme Fræna, Helge Veslestaul Dyre Vraa og Jan Arild J. Reymert, Skarphedin fulgte tett bak lederen.Det ble løpt 3 runder a 3,33 km og det var etter siste vending at Jan Arild og Turi skilte seg ut, men Jan Arild Reynert ble den sterkeste og vant på 38,22 foran Turi Malme på 38,33.Lenger bak i feltet var det også et felt på 5 løpere som holdt følge store deler av løpet.
Vinner+Jan+Arild+Reynert+med+nr+53+og+til+venstre+ser+vi+Turi+Malme+nr.+51
Vinner Jan Arild Reynert med nr 53 og til venstre ser vi Turi Malme nr. 51
Kjetil+Dale+nr.+65+f%F8rst+foran+nr.58+Lars+Helge+Fjeldstad+og+rett+bak+Dag+Rune+Dalen%2C+Trygve+Veslestaul+og+Sveinung+Heiberg+Strand+til+venstre
Kjetil Dale nr. 65 først foran nr.58 Lars Helge Fjeldstad og rett bak Dag Rune Dalen, Trygve Veslestaul og Sveinung Heiberg Strand til venstre
Til+venstre+Tarald+Lie+som+ble+nr.+4%2CJan+Arild+Reynert+vinner%2C+Helge+Veslestaul+ble+nr.3%2C+og+til+h%F8yre+Turi+Malme+nr.+2+og+vinner+i+dameklassen
Til venstre Tarald Lie som ble nr. 4,Jan Arild Reynert vinner, Helge Veslestaul ble nr.3, og til høyre Turi Malme nr. 2 og vinner i dameklassen
Her er de som kjempet hardt om seieren i løpet. De var samlet store deler av veien og skiftet på å ha ledelsen.På sisterunden prøvde Turi Malme seg med et rykk, men hun ble innhentet av Jan Arild Reynert etter en tøff avslutning på løpet med jevn stigning opp mot målet.
VEST-TELEMARKKARUSELLEN 2005 ( 35. GANG)