Se de fine bildene Bølers fotograf Per Inge Østmoen tok av Bøler men også Vidars damer og andre aktive.
Her finner du bildene.
Heimdal kontrolert inn til seier.
Heimdals+ankermann+Brage+H%F8yem+Amundsen+inn+til+klar+seier
Heimdals ankermann Brage Høyem Amundsen inn til klar seier
Heimdal gutter i konkuranseklassen løp kontolert gjennom sine 9 etapper inn til klar seier i Østersund. På dagens etapper fikk de en etappeseier mot gårdagens maktdemontrasjon
med 5 etappe seire av 6 mulige.Totalseieren kom etter jevn laginnsats. 12 etappeseire og ingen etappeplassering dårligere enn nummer fem.Seiersmarginen ble til slutt 11 minutter og 10 sekunder da ankermann Brage Høyem Amundsen passerte målet.
Namdal jublet over 2.plass
En+jublende+Mikael+Olsen+inn+til+2.+plass
En jublende Mikael Olsen inn til 2. plass
Namdals ankermann Mikael Olsen jublet da han passerte mållinjen i Østersund som 2. lag.
Han hadde akkurat gjennomført en kjempe-etappe på den 21,1 kilometer lange ferden fra Krokom til Østersund.Med tiden 1,10 17 var han nesten to minutter foran nest beste tid.
Mikael vant alle tre etappene han stilte opp på og var kanskje St. Olavsloppets beste løper. Den eneste som kan konkurere med ham om den tittelen er lagkamerat
Morten Skarstad, som også vant sine 3, etapper. En annen som vi la merke til på Namdalslaget, var Håvard Fjærli, som vant 2. etapper og tok en 2.plass." Vi tar dem til neste år" ,sa Mikael Olsen og siktet til Heimdal." Men i kveld skal vi vinne banketten."
Men Namdal var selvfølgelig ikke bare disse tre. Namdal vant 9 etappeseire og hadde alle plasseringene bedre en nummer åtte.
Trångsviken avanserte til pallen
Anders+S%F8dergren+sikrer+tredjeplass+for+Tr%E5ngsviken
Anders Sødergren sikrer tredjeplass for Trångsviken
Trångsvikens herrelag har løpt bedre og bedre utover løpet. Og siste dagen klarte de å passere Skogn og Rindals- Troll og avansere opp til tredje og en plass på pallen. En som bidrog sterkt til det var skistjernen Anders Sødergren,sølvmedaljevinner på 50 kilometer i VM 2003 og bronsemedaljevinner i stafett i Torino-OL sist vinter. Han løp anker-etappen, den 21,1 kilometer lange strekningen fra Krokom til Østersund. Det gjorde han på 3. beste tid totalt. 1. 12,15. Han klaget litt over det å løpe på asfalt, men virket sprek ved innkomst. Trångsviken var 19 minutter og 35 sekunder bak Namdal, men var 2 minutter og 37 sekunder foran fjerdelaget Rindals-Troll.Lag 1
Stjørdal FIK beste norske mosjonslag
Rune+Opem+i+m%E5l+etter+en+sterk+ankeretappe
Rune Opem i mål etter en sterk ankeretappe
Stjørdal Fridrettsklubb gjenomførte sin beste St. Olavstafett noensinne og endte på en fin 2. plass, bare slått av de svenske supermosjonistene Mahler/ Engcon fra Strømsund.Dermed ble de beste norske mosjonslag.
Rune Opem var Stjørdal flittigste løper.Han løp hver dag og gjennomførte 56, 4 kilometer.
Han vant to etapper og tok en 2. plass på ankeretappen lørdag.
Stjørdalsguttene brukte 20,40,04 og var 27 minutter og 41 sekunder bak de svenske vinnerne.
Supermannen fullførte i fin stil
Runar+Gilberg+i+m%E5l+-+herlig
Runar Gilberg i mål - herlig
Ultraløperen Runar Gilberg kom løpende smilende inn til Østersund etter å ha tilbaklagt 111,3 kilometer fra Åre til målet i Østersund.Han så sprek ut, men fortalte at det nok hadde vært problemer underveis. Et kne hadde gitt smerter. og andre ting hadde også meldt seg. Tanken på å gi seg hadde nok streifet ham, men når målet var nådd var alle problemer glemt og livet bare herlig.På to dager sprang han tilsammen 174,7 kilometer.på 10 timer 3 minutter og 57 sekunder. Fredag hadde han en kilometertid på 4, 45 minutter og lørdag var kilometertiden 5,25.Utrulig hva disse superløperne kan klare.
Den svenske stemmen
Urban+Widholm+teller+inn+lagene
Urban Widholm teller inn lagene
Man har inntrykk av at han er over alt, denne svenske stemmen i speakerbilen. Røsten tilhører Urban Widholm, og vi har hørt den i mange år. Alltid positiv og entusiastisk.Oppdatert, kunnskapsrik følger han godt med. Hele løpet fra Trondheim til Østersund er han med ivrig pratende. Alltid har han en oppmuntrende kommentar til løperne, og det virker som han stortrives. Litt hjelp får han riktignok av en norsk kollega, men han er de fleste steder.Å lage radiosendinger for Svensk Radio underveis får han også tid til.
Topp forhold
Forn%F8yd+l%F8psleder+Trond+H%E5vard+Brunes
Fornøyd løpsleder Trond Håvard Brunes
FOLKEFEST - LØPERGLEDE - BLÅ HIMMEL.
slik summerer løpsleder Trond Håvard Brunes opp årets St.Olavslopp.
Et av de beste arrangement jeg har vært med på. Været som er et av suksesskriteriene man ikke får gjort noe med, har vært på vår side i år. Nærmest perfekte konurranseforhold fra dag en. Passe varmt,ingen nedbør, lite eller ingen vind, disiplinerte løpere og bedre trafikkflyt.For å kunne utvikle løpet, måtte vi forbedre trafikkbildet og disiplinen blant løperne. Dette har vi klart, og jeg gir en stor honnør til lagledere og løpere.
Skal løpet bli større, blir det flere deltagere og dermed flere biler.
En ting som er ekstra gledelig er at det er mange unge løpere i årets utgave.
Skal man peke på noe, så er det at man savner de tette duellene. Spesielt savnet vi Strindheim i dameklassen. Men de kommer nok neste år.