Resultater
Sterk Anders Sødergren
Anders+S%F8dergren+inn+til+seier+og+l%F8yperekord.+%28+Foto.+Olav+Vikvang+%29
Anders Sødergren inn til seier og løyperekord. ( Foto. Olav Vikvang )
Anders Sødergren fra Østersund har vist sterk form på slutten av sesongen. Han vant som mange vil huske Holmenkollens 5 - mil. Lørdag vant han motbakkeløpet Horgi opp og søndag knuste han alle i Storlirennet og vant på ny løperekord. Morten Eilifsen fra Henning fulgte med nesten til målstreken, men måtte strekke våpen for den formsterke svensken.
Morten Eilifsen på 2. plass
Morten+Eilifsen+i+m%E5l+bare+tiendeler+bak+Anders+S%F8dergren.+%28+Foto.+Olav+Vikvang+%29
Morten Eilifsen i mål bare tiendeler bak Anders Sødergren. ( Foto. Olav Vikvang )
Morten Eilifsen fra Henning har kommet som et skudd denne sesongen. Han ble norgesmester i Trondheim tidligere i sesongen og var den som fulgte Anders Sødergren til døren.
Svensk - Norsk forbrødring
701+Anders+S%F8dergren+-+797+Morten+Eilifsen.+%28+Foto.+Olav+Vikvang+%29
701 Anders Sødergren - 797 Morten Eilifsen. ( Foto. Olav Vikvang )
Charlotte Kalla i fin form
Charlotte+Kalla+inn+til+suveren+seier+i+Storlirennet.+%28+Foto%3A+Olav+Vikvang+%29
Charlotte Kalla inn til suveren seier i Storlirennet. ( Foto: Olav Vikvang )
Tour de Ski vinneren Charlotte Kalla hadde en formsvikt etter kraftutladningen i Val de Fiemme, Men har kommet tilbake i fin form på slutten av sesongen. Hun var suveren i Storlirennet og vant på ny løyperekord. Silvana Bucher fra Sveits, som var U 23 Verdensmester i 2007, fulgte på andreplass, 2 minutter og ett sekund bak Kalla
Charlotte Kalla
Charlotte+Kalla+med+et+str%E5lende+smil+etter+m%E5lgang.+%28+Foto.+Olav+Vikvang+%29
Charlotte Kalla med et strålende smil etter målgang. ( Foto. Olav Vikvang )
Silvana Bucher
2+plass+til+Silvana+Bucher.%28+Foto.+Olav+Vikvang+%29
2 plass til Silvana Bucher.( Foto. Olav Vikvang )
Silvana Bucher fra Sveits er godt kjent i Meråker. Hun har bodd i bygda.I 2007 ble Silvana Bucher U23 verdensmester i Tarvisio i Italia.Silvana var den som kom nermest Charlotte Kalla.
Kameratduell om 3. plassen
Petter+Northug+spurtsl%E5r+Frode+Estil+i+kampen+om+3.+plass.+%28+Foto%3A+Olav+Vikvang+%29
Petter Northug spurtslår Frode Estil i kampen om 3. plass. ( Foto: Olav Vikvang )
Treningskameratene Petter Northug og Frode Estil hadde en duell om 3. plassen." Jeg er i god form og hadde tru på at jeg skulle ta Petter, sa Frode Estil. Men det gikk som det ofte går i spurtdueller hvor Petter Northug er involvert. Petter trakk det lengste strået.
Frode på tampen av karrieren
Frode+Estil+tapte+for+Petter+Northug%2C+men+var+som+vanlig+like+bli.+%28+Foto.+Olav+Vikvang%29
Frode Estil tapte for Petter Northug, men var som vanlig like bli. ( Foto. Olav Vikvang)
Frode Estil påstår at karrieren er på hell. Kanskje var det en av de siste gangene han konkurrerte på toppen.Den som lever får se.
Tora Berger på 3. plass
Skiskytterjenta+Tora+Berger+klarte+en+fin+3.+plass.4+minutter+bak+Kalla.+%28+Foto%3A+Olav+Vikvang%29
Skiskytterjenta Tora Berger klarte en fin 3. plass.4 minutter bak Kalla. ( Foto: Olav Vikvang)
Liernejente på 7.plass
Laila+Kveli+fra+Lierne+kom+inn+p%E5+7.+plass+%28+Fto.+Olav+Vikvang+%29
Laila Kveli fra Lierne kom inn på 7. plass ( Fto. Olav Vikvang )
Flere jenter
Mari+R.+Guin+fra+Nessegutten+inn+p%E5+8.+plass+i+dameklassen.+%28+Fto.+Olav+Vikvang+%29
Mari R. Guin fra Nessegutten inn på 8. plass i dameklassen. ( Fto. Olav Vikvang )
Tidligere verdensmester på 9. plass
Nr.+9+Liv+Paulsen+fra+Hommelvik.+%28+Foto.+Olav+Vikvang+%29
Nr. 9 Liv Paulsen fra Hommelvik. ( Foto. Olav Vikvang )
37 årige Liv Paulsen fra Hommelvik er tidligere juniorverdensmester i stafett. Hun holder formen godt ved like og kom inn til en flott 9. plass, bare 11,50 bak Charlotte Kalla.
Kamp om plasseringerne
708+Tor+Arne+Hetland+vinner+kampen+om+6.plassen+foran+992+Fredrik+Karlson%2C+Eksj%F8+og+923+Anders+Myland+fra+Skogn.+%28+Foto.+Olav+Vikvang+%29
708 Tor Arne Hetland vinner kampen om 6.plassen foran 992 Fredrik Karlson, Eksjø og 923 Anders Myland fra Skogn. ( Foto. Olav Vikvang )
Kamp om plasseringene 2
Marius+Klimpen+Lande+%2C+Henning.+30%2Cplass.+%28+Foto%3A+Olav+Vikvang+%29
Marius Klimpen Lande , Henning. 30,plass. ( Foto: Olav Vikvang )
Kamp om plasseringene 3
935+Stig+Rune+Kveen+sikrer+seg+11.+plassen+foran+1057+Niklas+Dyrhaug%2C+Tydal+og+918+%D8yvind+Sandbakk%2C+Sogndal.%28+Foto.+Olav+Vivang+%29
935 Stig Rune Kveen sikrer seg 11. plassen foran 1057 Niklas Dyrhaug, Tydal og 918 Øyvind Sandbakk, Sogndal.( Foto. Olav Vivang )
Kommende storløper
927+Andreas+Myran+Steen+fra+Leksvik+var+bare+millimetre+fra+%E5+bli+Norsk+Sprint+mester+i+junior+forrige+helg.+Han+fikk+en+3%2C+plass+i+Storlirennet+klasse+17+-+20+%E5r.+%28+Foto.+Olav+Vikvang+%29
927 Andreas Myran Steen fra Leksvik var bare millimetre fra å bli Norsk Sprint mester i junior forrige helg. Han fikk en 3, plass i Storlirennet klasse 17 - 20 år. ( Foto. Olav Vikvang )