Det var ingenting å si på starttempoet til denne 3 kilometeren, der voksne som unge langet ut for å sikre seg en god posisjon før den krevende, krappe svingen som ventet like om hjørnet.

Andre reportasjer om Oslo Maraton 2008
Oda Karlsen Bekkestad legger seg inn i svingen
I følge med Jacob Christoffersen. Oda Karlsen Bekkestad løp for Eiker Kvikk og sikret seg 3. plassen i K12-13 med tiden 12.20
Marte Haugen med Maria Andersen i rygg
Begge jentene løp for Høvik IF og kom nesten samtidig i mål, på henholdsvis 15.03 og 15.00. Det ga Marte Haugen 16. plass i K12-13, mens Maria Andersen tok 15. plassen i samme aldersklasse.
Ådne Karlsen Bekkestad langer ut mot mål
Ådne Karlsen Bekkestad fra Eiker Kvikk løp inn til 10.58, en tid denne elleveåringen bør si seg svært godt fornøyd med. Han sikret seg med det sølvet i G10-11
Vinneren i G10-11 ble Rene Fredholm Larsen
Han løp på 10.54, en tid det står stor respekt av. Fredholm Larsen løp for Holter IL og holdt alt annet enn kosetempo nedover oppløpet mot mål.
Anne Johanne Lind vant K20-22
Hun løp for Askim IF og fikk førsteplassen i K20-22 med tiden 11.30
I en klasse med farlig raske løpere sikret Eirik Bækkelund bronsjen
Eirik Bækkelund er 10 år og løp for Lyn Ski og Fotball. Og som et lyn var han på veien mot mål også, der tiden ble 12.00 og ga ham 3. plass i G10-11
Nora Apelgren på vei mot sølv
Nora Apelgren, 12 år, er nok en løper vi bør se opp for i fremtiden. Hun løp inn til 12.09 og fikk 2. plassen i J12-13. Det er verdt å merke seg at hun ble 8. beste av alle startende kvinner og jenter.
Vinneren i denne klassen ble Pernille Skarpenes fra Tjalve med 11.49, en tid som gjorde henne til 6. beste totalt.
Endre Wigaard mot mål
Wigaard, som løp for Ulsrudtrimmerne, løp inn til 14.21 og fikk dermed 12. plass i G12-13
Kristine Slokvik
Kristine Slokvik fra Ottestad IL løp inn til 21. plass i J12-13 på tiden 16.00
Synne Høye Rahn løp i J10-11
Maiken Sandberg Ørjansen fikk 9. plass i J10-11
Sanne Eftedal Seland var en av de yngre deltagerne
Den lovende løperen løp for Kjøpmannshuset Norge AS på den svært respektable tiden 19.28, noe som sikret henne 6. plassen i kvinner uten klasse.
Mari Mæland Fosse begynner også konkurreringen i ung alder
Åtteåringen som løp for Kjøpmannshuset Norge AS ble klokket inn til 19.59, altså under 20 minuttersgrensen. Dette lover godt. Her er Mari Mæland Fosse, som sikret seg 7. plassen i kvinner uten klasse, i følge med sin mor Elisabeth Mæland Fosse. Sistnevnte tok forøvrig 16. plass i klasse K40-44.
Jonas K. Stigsrud var en av de som ikke sparte på kruttet
Åtteåringen satte inn en imponerende spurt mot mål som ga sluttiden 19.02
Tidlig krøkes som gode løpere skal bli
Løpets yngste deltagere? Enn så lenge får disse kommende løperne nyte drahjelpen fra Olaug Egeland som stod for barnevogndyttingen