For andre gang arrangerte Holmestrand Triatlon klubb motbakke løpet Hvittingen OPP i flott høstvær. Hele 64 ivrige løpere hadde tatt veien til Holm ved Sande i Vestfold. Starten foregår i vannkanten og løypa går videre opp til et av vestfolds høyeste punkt som er Hvittingen. Flere langrennløpere med både rekrutt og elite hadde møtt opp og det skulle vise seg at disse skulle komme høyt opp på listene. Arrangør merker seg at også barn strømmer til motbakkeløpene. Mange under 11 år løp turen opp til tårnet. Ikke værst når vi snakker om 420 høydemetere.

Kristian Horntvedt, Stokke IL - Team XL1, setter ny løyperekord på den 6.2km lange løypa med 420 høydemetere. Den nye rekorden lyder på 27.30. I kvinne klassen setter Heidi Morken fra Svelvik ny beste notering med tiden 36.05

Master klassen ble vunnet av Tove Damgaard, Ivrig IL og Hans Petter Gulbrandsen fra Berger IL

Løpet var siste arrangement i Hvittingen OPP Trippelen 2007. I mars ble Hvittingen OPP på ski arrangert og Sykkel Hvittingen OPP i august. Trippel deltakere tar med seg poeng gjennom hele året og i september kåres det en Konge og Dronning av Hvittingen OPP. I år gikk pokalene til Espen og Inger Liset fra Ivrig IL. Vi gratulerer.