PRESSEMELDING
En fresh hverdagsklokke som inspirerer til aktivitet

Polar A300 får brukeren til både å føle seg bra og se bra ut. Fitness-og aktivitetsmåleren er komfortabel, lett og har en sømløs design. For å passe til en hver anledning og stil kan man bytte armbåndet til 6 ulike farger. De ulike reimene kan man kjøpe som tilleggsutstyr. Den vanntette A300 er en pulsklokke og aktivitetsmåler som holder orden på din aktivitet 24/7 så vel som din trening og søvn. Den varer opptil 4 uker før du trenger å lade den.

Tren smart etter pulsen

Når du bruker A300 sammen med Polar H7 pulssensor vil du få en enda bedre forståelse av din trening. A300 hjelper deg å trene riktig for å bedre utholdenheten og for å pushe kroppen til helsegevinst. Motiverende tilbakemelding fra klokken mottar du rett etter treningsøkten. Den inkluderer også Energy Pointer, en enkel funksjon som viser deg visuelt om effekten av din trening er forbedring av kondisjon eller forbrenning av fett. Kalorifunksjonen beregner ditt totale forbruk fra trening og daglig aktivitet.

Aktivitetsmåling døgnet rundt

A300 måler aktiv tid (i bevegelse), antall skritt, distanse, søvn, og hvor rolig søvn du har. Funksjon Aktivitetseffekt holder styr på aktive valg som er gjort i løpet av dagen, for eksempel når du tar trappen i stedet for heisen, og viser hvordan disse valgene vil hjelpe brukeren til å holde seg frisk. A300 varsler når dagens aktivitetsmål er nådd og oppfordrer til aktivitet hvis det er fortsatt et stykke fram til det daglige målet. I tillegg inspirerer A300 til bevegelse hvis man har blitt sittende stille for lenge - perfekt for de som sitter mye på jobb. Aktiviteter og treningsdetaljer synkroniseres sømløst over Bluetooth Smart til dagboken på Polar Flow webtjeneste og mobil. Også her vises fordelene med de aktive valgene som er gjort i løpet av dagen samtidig som det gir en mer detaljert analyse og vurdering av dine prestasjoner.

Pris og tilgjengelighet

Polar A300 kommer i butikk i Norge fra mai. 
Veil.pris: 1649 kr inkl. Polar H7 pulssensor.

Veil.pris for ekstra armbånd: 249 kr

Det gjøres oppmerksom på at kondis.no ikke har testet produktet. Denne omtalen er helt eller delvis basert på en pressemelding og representerer ikke nødvendigvis kondis.nos syn på produktet. 


Polar_A300_Pink_Topleft_Time_to_move_NOR.jpg