Warandecross i Tilburg i Nederland var sett på som en slags generalprøve foran EM i terrengløp, som går 11. desember i Italia. Og det ble her norske Abdullahi Dahir Rabi som vant U20-klassen da han løp i mål 2 sekunder foran Joel Ibler Lillesø fra Danmark. Niels Laros fra Nederland fulgte som tredjemann. Disse tre ungdommene er for tiden blant de største talentene innen distanseløping i Europa.

I Hytteplanmila i år ble Rabi nummer to med 28.23 og Lillesø nummer fire med 28.38. I EM terrengløp i fjor ble Rabi nummer to og Lillesø nummer tre, mens de i nordisk terrengløp i fjor ble nummer én og tre med Rabi som vinner.

Og i Warandecross klarte Rabi å holde seg foran Nederlands supertalent, 17 år gamle Niels Laros som ble europeisk U18-mester på både 3000 m og 1500 m i sommer. 3000 meter-persen hans er så sterk som 7.48,25.

Svenske Sarah Lahti vant kvinner senior i Warandecross mens Elzan Bibic fra Serbia vant menn senior. Philip Massacand fra Norge løp seg inn til en 27. plass av de 63 startende i menn senior.