Det var stor spredning både i nivå og alder da 27 treningsglade og reiselystne dro på Kondistur med Springtime til treningsleir i Monte Gordo, Portugal. 

Forventningene var store og de ble etter hvert innfridd bit for bit. Noen var kun med på løpeøktene, mens andre prøvde å ta for seg av det meste og var innen tirsdag så stive og støle at de hadde vondt for å gå. Men alle hadde det samme gode smilet om munnen og saligheten i øynene. Det er ikke ofte en får mulighet til å dyrke seg selv sånn til de grader som vi gjorde denne uken i mars. 

Dagene kunne startes med løpetur på stranda eller yoga i treningslokalet før frokost. Fra klokka 10.15 gikk det slag i slag, og vi kunne velge mellom alt fra pilates til sirkeltrening, mer yoga, dans, stavgang og løping. Springtime har satt sammen et utrolig godt program som passer for de fleste uansett interesser og forutsetninger. Det eneste som kreves er at en liker en eller annen form for aktivitet, men en trenger ikke slite seg ut om en ikke vil. Monte Gordo har også mange flotte strandrestauranter og strender som egner seg til mer enn løping. 

Har du lyst til å se flere bilder fra turen, finner du disse her.

Kondis vil også til neste år arrangere treningsleir med Springtime for våre medlemmer. Er du ikke medlem kan du melde deg inn her